Κατεβάστε δωρεάν το Τεύχος 11 του Οδηγού υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" του NOESI.gr

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών  του NOESI.gr παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. "...Είθε ο Οδηγός αυτός να φανεί αντάξιος του ονόματος και του στόχου του, να αποτελέσει ένα ερ­γαλείο στα χέρια των ενδιαφερομένων. Προσβλέποντας στην κατανόηση των αναγνωστών για τα όποια λάθη υπάρ­χουν στην έκδοση αυτή, εύχομαι κάθε επόμενη να είναι καλύτερη από την προηγούμενη..."

  • Δείτε την πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών εδώ.

Loading Χρηματοδότηση πλατφόρμας Οδηγού αναζήτησης υπηρεσιών για ΑμεΑ. Θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους ένα ευέλικτο, προσβάσιμο ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης υπηρεσιών — έναν Οδηγό — σε εφαρμογή (App για smartphone / tablet) και σε ιστότοπο (Microsite που δεν απαιτεί την εγκατάσταση εφαρμογής). Με την εφαρμογή ή τον ιστότοπο, οι χρήστες θα αναζητούν υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία, με βάση τα κριτήρια (φίλτρα) που τους ενδιαφέρουν (π.χ. περιοχή, ηλικία ατόμου, είδος αναπηρίας κ.ά.). Επίσης, η εφαρμογή θα συνδράμει στην επικοινωνία των φορέων υπηρεσιών με το ευρύ κοινό (π.χ. αναζήτηση προσωπικού ή εθελοντών, ανακοινώσεις για εκδηλώσεις, εγγραφές σε νέα προγράμματα κ.ά).

Δείτε πώς μπορείτε να συνδράμετε παρακάτω:

✰ Πολλοί ήρωες μικροί θα αλλάξουν το πρόσωπο αυτού του κόσμου!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.