Μιαν ευκαιρία στον Παράδεισο να πάμε

Εικόνα ligeri
Αυτή η κοινωνία των καταναλωτών πρέπει κάποτε να μεταλλαχθεί σε ανθρώπινη. Τίποτα όμως δεν γίνεται από μόνο του. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο ανθρώπινος παράγων,(που είναι ο καθένας από μας μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας) είναι αυτός που δρα καταλυτικά στην αλλαγή, την εξέλιξη, την πολιτισμική αναβάθμιση, την ανάδειξη και καθιέρωση Αξιών και Αρχών σύμφωνα με τις οποίες οφείλει να λειτουργεί, να παράγει και να εξελίσσεται η κάθε κοινωνία. Και επειδή «Εν τη ενώσει η δύναμης» οφείλομε όλοι μας και ιδιαίτερα εμείς οι γονείς να ενώσουμε την φωνή μας και αν χρειαστεί και την γροθιά μας, για να περάσουμε το μήνυμα ότι μια Κοινωνία που δεν σέβεται και δεν μεριμνά για τους αναπήρους της είναι η ίδια πρωτίστως ανάπηρη. Μην εξαιρούμε τον εαυτό μας από την συμμετοχή στην υποχρέωση της οικοδόμησης ενός καλλίτερου κόσμου και για τα δικά μας παιδιά με ΝΥ Η NOESI.gr είναι ένας ιστότοπος, καινοτόμος πρωτοποριακός μοναδικός, ξύπνιος που μας δίνει την ευκαιρία να αφυπνισθούμε, να συναντηθούμε, να συνδεθούμε, να συναποφασίσουμε, και από αυτό το ξεχωριστό μετερίζι της ΝOESI.gr να αγωνιστούμε και να δράσουμε - γιατί όχι; - και συλλογικά ακόμη. Τι ζητάμε; «Μιαν ευκαιρία στον Παράδεισο να πάμε» αφού πρώτα εξασφαλίσουμε μια θέση και για τα δικά μας παιδιά κάτω... από τον ήλιο! Ας το σκεφτούμε και μη το προσπερνάμε. Μη αφήνουμε, τις ευκαιρίες, μέσα από την NOESI.gr να φεύγουν σαν πολύτιμο νερό ζωής και ελπίδας που χάνεται γιατί δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να το συγκρατήσει. Δική σας και στην διάθεσή σας... Λυγερή Βασιλείου

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.