H νοημοσύνη της καρδιάς

Εικόνα ligeri
Η νοημοσύνη της καρδιάς Δεν είναι επειδή είσαι μάνα μου και μ' αγαπάς . Είναι επειδή μου καλύπτεις όλα μου τα χατήρια. .....Γυρνώ και την κοιτάζω με νόημα λοξά.. ----Αντε, τα δικαιώματά μου, ανταπαντά. Τάδε έφη το Μαράκι μου. Αν θέλετε το πιστεύετε. Εγώ αν δεν το άκουγα δεν θα το πίστευα... Χρόνια μας Πολλά ,περισσότερα Κυρίες μου. Ο μέσος όρος δεν φτάνει ,κατά πως φαίνεται, να υποστηρίζουμε και να διεκδικούμε τα παραγκωνισμένα δικαιώματα των παιδιών μας . Αυτά είναι απαράδεκτα πολλά.... http://ligery.pblogs.gr/2012/05/h-nohmosynh-ths-kardias.html

Σχόλια

Ο μέσος όρος δεν φτάνει

Εικόνα ligeri
Ο μέσος όρος δεν φτάνει, κατά πώς φαίνεται, να υποστηρίζουμε και να διεκδικούμε τα παραγκωνισμένα δικαιώματα των παιδιών μας. Αυτά είναι απαράδεκτα πολλά... δεν μας φτάνει μια ζωή για να τα υπερσπιστούμε.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.