Ο πηγαιμός για την Ιθάκη, αφιερωμένος σήμερα στην εκλεκτή μας φίλη μάνα Ελπίδα

Εικόνα ligeri
Η Αγάπη, σου επιτρέπει ν' ανακαλύπτεις παραδείσους μέσα στην κόλαση. Ο "Πηγαιμός για την Ιθάκη" (http://ligery.pblogs.gr) φωτοδοτείται από Μάνες σαν και Εσένα Ελπίδα που ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ, δεν προδίδουν την πίστη τους, δεν παραδίδουν την αξιοπρέπειά τους. Μαζί με το παιδί τους συνοδοιπόροι πεζοί, αλλά πάντα μαζί ακόμη και στην άλλη Ζωή...... Από την Λυγερή του ΠΗΓΑΙΜΟΥ σε όλες τις γλυκιές πανέμοσφες μητέρες του NOESI.gr

Σχόλια

Προς Λυγερή

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Λυγερη μου, σε ευχαριστω πολυ αν και νομιζω πως κανω το αυτονοητο αν και τελικα η ζωη μου διδαξε πως το αυτονοητο ειναι υποκειμενικο. Το δικο μου λοιπον αυτονοητο συμπιπτει με πολλους ανθρωπους σε αυτη την σελιδα και με κανει να αγωνιζομαι με μεγαλυτερο σθενος και πεισμα. Μεσα απο την δουλεια μου προσπαθω να αφυπνησω συνειδησεις γιατι αν και διδασκω ξενες γλωσσες θεωρω οτι η γλωσσα της δυναμης, της αξιοπρεπειας και της ανθρωπιας ειναι μονο μια, κοινη για ολους και παντα και ειναι η γλωσσα της καρδιας. Αναρρωτηθηκα πολλες φορες που ειχες χαθει. Η απουσια σου ηταν αισθητη. Ελπιζω ολα να ειναι καλα και για σενα και για την κορη σου.
like1

Την αγάπη μου σε σας και τα παιδιά σας

Εικόνα ligeri
Ελπίδα. Γι αυτό σε έχω ξεχωρίσει γιατί υπερασπίζεσαι με θάρρος το αυτονόητο... Δεν χάθηκα καλή μου. Από το μετερίζι του ΠΗΓΑΙΜΟΥ δίνω το παρόν μου στην ιερή υπόθεση που αφορά όλους εμάς και τα παιδιά μας. Την αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για όλους εσάς κι τα παιδιά σας. Καλή δύναμη και να μας έχει ο Θεός καλά. Λυγερή του ΠΗΓΑΙΜΟΥ
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.