Παράλληλη στήριξη για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013

Εικόνα Θεόδωρος Δημάδης
Ξέρει κανείς, πότε θα εμφανιστούν επιτέλους στα σχολεία οι δάσκαλοι για την παράλληλη στήριξη;

Σχόλια

Νέο Δελτίο Τύπου από το Υπ. Παιδείας για την Παράλληλη Στήριξη

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει την πρόσληψη εκατόν δέκα επτά (117) αναπληρωτών νηπιαγωγών ΕΑΕ, πεντακοσίων είκοσι δύο (522) αναπληρωτών δασκάλων ΕΑΕ και ενενήντα ένα (91) αναπληρωτών δασκάλων, για παράλληλη στήριξη. Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την υπογραφή σύμβασης και ανάληψη υπηρεσίας από την Τετάρτη 10-10-2012 έως και την Παρασκευή 12-10-2012. Λεπτομέρειες εδώ: http://ow.ly/ek3uK
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.