ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® Blog: Ειδήσεις και νέα για την τρέχουσα και την ερχόμενη έκδοση

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ
Το Έργο με τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ": Απογραφή υπηρεσιών για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) και ειδικές εκ­παιδευτικές ανάγκες αποτελεί ιδιοκτησία τής "NOESI.gr - Η ΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ". Βασίζεται στο ενημερωτικό υλικό – σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή που διαθέτουν οι φορείς που παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) ή / και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Σε αυτό το blog (http://noesi.gr/pronoise/blog) μπορείτε να διαβάζετε όλα τα νεότερα για την τρέχουσα και ερχόμενη έκδοση του ΠΡΟΝΟΗΣΕ.

Σχόλια

Στο επόμενο Τεύχος: Ταξινόμηση ανά περιφέρεια, Νομό, Δήμο

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Για το επόμενο Τεύχος του Οδηγού ΠΡΟΝΟΗΣΕ έχει εγκριθεί η ταξινόμηση ανά περιφέρειες Ελλάδος. Ειδικά για την Αττική, προβλέπεται ειδικότερη ταξινόμηση ανά Δήμο. Η ταξινόμηση θα παρατίθεται σε Παράρτημα και αναμένεται να είναι χρήσιμη σε περίπτωση αναζήτησης φορέων ανά περιοχή (σε κάποια γεωγραφικά όριο, Δήμου, Νομού κ.α.).
like0

Προσθήκη Ιατροπαιδαγωγικών, ΚΕΔΔΥ κ.α.

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Στο Παράρτημα του επόμενου Τεύχους θα παρατίθενται στοιχεία επικοινωνίας για Ιατροπαιδαγωγικά Κέντρα, ΚΕΔΔΥ κ.α.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.