Ρατσισμός και άσχημες συμπεριφορές που βιώνουμε όσοι έχουμε Άσπεργκερ

Εικόνα Δημήτριος Αγγελόπουλος

Καλημέρα σε όλα τα μέλη της ομάδας. Ενα σημαντικό θέμα που θα ήθελα να θίξω αγαπητοί φίλοι και φίλες  είναι ο ρατσισμός και οι άσχημες συμπεριφορές που βιώνουνε εμείς που έχουμε Άσπεργκερ που πολλοί άνθρωποι λόγω άγνοιας και έλλειψης ενημέρωσης το ταυτίζουν με ψυχοπάθεια και σε αντιμετωπίζουν σαν ψυχοπαθή ή σε δείχνουν με το δάχτυλο και οι περισσότεροι φίλοι γνωστοί ακόμη και συγγενείς σου γυρνάνε την πλάτη επειδή αν τους πεις ότι έχεις Άσπεγκερ ότι είσαι συνάμα τρελός με συνέπεια να απομωνόνται απο το οικογενειακό και το κοινωνικό περιβάλλον και τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα στις κλειστές κοινωνίες που ένας γνωρίζει τον άλλον με συνέπεια αυτά τα άτομα να αισθάνονται περιθωριποιημένα στην κοινωνία. Θεωρώ ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να μας προβληματίσει.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.