Σας στέλνω τις εγκάρδιες ευχές μου

Εικόνα ligeri

Φώτο της Μαρίας Βασιλείου. Κλικ για μεγέθυνση.Δίπλα από τις ευχές της Μαρίας μου και μέσα από το χαμόγελό της στέλνω τις πιο εγκάρδιες προσωπικές ευχές για χαρούμενες γιορτές, με Υγεία, σε όλα τα μέλη της ευλογημένης τούτης γωνιάς του διαδικτύου, NOESI.gr, την σελίδα της Αγάπης για τα παιδιά με ΑμεΝΥ και τις οικογένειες τους..Κάρτα με τις ευχές της Μαρίας Βασιλείου. Κλικ για μεγέθυνση.

Σχόλια

Καλα Χριστούγεννα, Μαράκι μας!!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Στην υπέροχη κυρία Λυγερή και τις εξίσου υπέροχες κόρες της με όλη μου την αγάπη και την ευχή ότι το 2008 θα είναι μια ευλογημένη και αποδοτική σε όλους τους τομείς χρονιά! Α! Το νέο look της Μαρίας είναι τέλειο, της πάει πολύ όμορφα. Καλή χρονιά! Με αγάπη, Μαίρη Βελλή
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.