Σχέση με ενήλικα με ΔΕΠΥ

Εικόνα rafaki

Γεια σας.

Εχω σχεση με ενηλικα με ΔΕΠΥ μεικτου τυπου στον οποιο διαγνωστηκε προσφατα. Προσπαθω οσο μπορω να το αντιμετωπίσω αλλα η ψυχολογια μου καταρεει. Τα προβληματα ειναι πολλα οχι μονο τα γνωστα (ακαταστασια, αναβλητικοτητα, παρορμητισμος, υπερκινητικοτητα, νευρα) αλλα πολλα συναισθηματικης φυσης. 

Θα ηθελα να ρωτησω τα μελη ή οποιον αλλο μπορει να με βοηθησει για το που να απευθυνθω. Υπαρχει καποιος με ΔΕΠΥ που εχει αντιμετωπίσει την κατασταση είτε με φάρμακα ή με ψυχοθεραπεια και να με βοηθησει ως προς την κατευθυνση? Ακόμα καλυτερα αν καποιος ειναι απο Θεσσαλονίκη ή Κέρκυρα και γνωρίζει κάποιον ειδικό?

Θα σας ημουν απιστευτα ευγνωμων..

Παρακαλω βοηθηστε με..

Ευχαριστω..

Σχόλια

Πληροφορίες για ΔΕΠ-Υ

Εικόνα δασκάλα

Καλησπέρα! Η ΔΕΠ-Υ όντως δημιουργεί δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις, σε όποια ηλικία κι αν είναι. Υπάρχει πληθώρα πληροφοριών στο διαδίκτυο αλλά και σε βιβλιογραφία σχετικά με τη ΔΕΠ-Υ. Εχω την εντύπωση οτι γίνεται και ενα συνέδριο-μάλλον σε λίγες μέρες στην Αθήνα- με τίτλο ''ΔΕΠ-Υ: Απο το παιδί στον ενήλικα''. Ό,τι και να σας συμβουλέψει κάποιος θα είναι ''έξω απ'το χορό..'. Ενημερωθείτε , ψάξτε, κρατήστε τα σημαντικά και όλα θα πάνε καλά με λίγη..υπομονή και κατανόηση. Τέλος, πολλές φορές η ΔΕΠ-Υ είναι ''μασκαρεμένο'' σύνδρομο Asperger. Δεν είναι και τεράστιες οι διαφορές...εχει σημασία να αποσαφηνίσετε τι είναι ακριβώς!

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.