Σχέση με ενήλικα με ΔΕΠΥ

Εικόνα rafaki

Γεια σας.

Εχω σχεση με ενηλικα με ΔΕΠΥ μεικτου τυπου στον οποιο διαγνωστηκε προσφατα. Προσπαθω οσο μπορω να το αντιμετωπίσω αλλα η ψυχολογια μου καταρεει. Τα προβληματα ειναι πολλα οχι μονο τα γνωστα (ακαταστασια, αναβλητικοτητα, παρορμητισμος, υπερκινητικοτητα, νευρα) αλλα πολλα συναισθηματικης φυσης. 

Θα ηθελα να ρωτησω τα μελη ή οποιον αλλο μπορει να με βοηθησει για το που να απευθυνθω. Υπαρχει καποιος με ΔΕΠΥ που εχει αντιμετωπίσει την κατασταση είτε με φάρμακα ή με ψυχοθεραπεια και να με βοηθησει ως προς την κατευθυνση? Ακόμα καλυτερα αν καποιος ειναι απο Θεσσαλονίκη ή Κέρκυρα και γνωρίζει κάποιον ειδικό?

Θα σας ημουν απιστευτα ευγνωμων..

Παρακαλω βοηθηστε με..

Ευχαριστω..

Σχόλια

Πληροφορίες για ΔΕΠ-Υ

Εικόνα Δασκάλα

Καλησπέρα! Η ΔΕΠ-Υ όντως δημιουργεί δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις, σε όποια ηλικία κι αν είναι. Υπάρχει πληθώρα πληροφοριών στο διαδίκτυο αλλά και σε βιβλιογραφία σχετικά με τη ΔΕΠ-Υ. Εχω την εντύπωση οτι γίνεται και ενα συνέδριο-μάλλον σε λίγες μέρες στην Αθήνα- με τίτλο ''ΔΕΠ-Υ: Απο το παιδί στον ενήλικα''. Ό,τι και να σας συμβουλέψει κάποιος θα είναι ''έξω απ'το χορό..'. Ενημερωθείτε , ψάξτε, κρατήστε τα σημαντικά και όλα θα πάνε καλά με λίγη..υπομονή και κατανόηση. Τέλος, πολλές φορές η ΔΕΠ-Υ είναι ''μασκαρεμένο'' σύνδρομο Asperger. Δεν είναι και τεράστιες οι διαφορές...εχει σημασία να αποσαφηνίσετε τι είναι ακριβώς!

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.