Μαγνητική χωρίς αξιόλογα ευρήματα;

Εικόνα sonia
Πήγαμε την Μαγνητική Τομογραφία Εγκεφάλου στον νευρολόγο και είπε πως δεν υπάρχουν αξιόλογα ευρήματα. "Υπολειπόμενη Μυελίνωση" έγραφε η γνωμάτευση... αυτό τι εύρημα είναι; Οχι αξιόλογο... αλλά εύρημα.

Και τώρα η διάγνωση!

Εικόνα sonia
Γειά χαρά σε όλους. Την Παρασκευή πήραμε την διάγνωση του Καρυότυπου "Μερική Mονομερία στο Xρωμόσωμα 18q". 'Ετσι εξηγείται η σχιστεία που έχει η μπέμπα και η καθυστέρηση που παρατήρησα συγκρίνοντάς την με το μεγαλύτερο παιδί μου. Βέβαια μέχρι τώρα ο γιατρός που την έβλεπε έλεγε πως αναπτύσσεται μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια αν εξαιρέσουμε μια υποτονία... Αμ δε, αφού του έλεγα το παιδί είναι 7 μηνών και της δίνω να πιάσει παιχνιδάκια και αυτή αδιαφορεί, δεν προτείνει το χέρι της... δεν προσπαθεί να κάτσει μόνη.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.