Στη συνάντηση λέμε "Ναι"!

Εικόνα ligeri
Καιρός είναι, και μάλιστα καλός καιρός, να ανταμώσουμε ξανά. Έχουν περάσει τρεις μήνες και πλέον, από την ημέρα που συναντηθήκαμε. Νομίζω ότι το θέμα ωρίμασε στις καρδιές μας και θα πρέπει να το βάλουμε και στο νου μας, που σημαίνει να το οργανώσουμε κατά τον καλλίτερο δυνατό τρόπο με την υποστήριξη πάντα του φυσικού... κηδεμόνα της NOESI.gr, κυρίου ΄Αγγελου Κουτουμάνου [ εκδότης NOESI.gr: Agkou ].
Τα μέλη του NOESI.gr ετοιμάζουν συνάντηση!


Κατ' αρχήν αποφασίζουμε αν θα συναντηθούμε με η χωρίς τα παιδιά μας. Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει οπωσδήποτε, σ'αυτήν την συνάντηση να παραβρίσκονται "ειδικοί" φίλοι μας, που θα αφιερώσουν 2-3 ώρες από τον πολύτιμο χρόνο τους να ασχοληθούν με τα παιδιά, ώστε εμείς να μπορέσουμε να βρεθούμε πιο κοντά, απερίσπαστα και χαλαρά όχι μόνο για να καλύψουμε την προσωπική μας ανάγκη επικοινωνίας αλλά και να ανταλλάξουμε κάποιες απόψεις που σίγουρα θα είναι ωφέλιμες, χρήσιμες και πρακτικές ακόμη, για πολλούς από μας. Αυτοί οι φίλοι και συμπαραστάτες, μπορεί να προέρχονται από τον χώρο της NOESI.gr. 'Η και άτομα από το περιβάλλον μας που τα παιδιά τους ξέρουν. Δεν είναι ντροπή να τους το ζητήσουμε ευθέως και να τους εξηγήσουμε ότι μια ευκαιρία τους δίνουμε για ενεργή συμμετοχή τους σ' ένα διαφορετικό κοινωνικό δρώμενο στον δικό μας χώρο της NOESI.gr, που μπορεί και γ΄αυτούς να αποδειχθεί ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην δεύτερη περίπτωση, εφ' όσον αυτό είναι δυνατόν, τα πράγματα είναι ευκολότερα. 'Eνα Σαββατάκι απόγευμα, ανταμώνουμε σε ένα κεντρικό χώρο που να έχουμε όλοι εύκολη πρόσβαση και να μη ξοδέψουμε, τον περισσότερο χρόνο μας στην διαδρομή. Το δικαιούμεθα. Δεν το δικαιούμεθα να κάνουμε κάτι και για μας; Θεωρώ κατάλληλο τόπο και στις δυο περιπτώσεις π.χ. το ...Ζάπειο. Εμείς θα καθίσουμε στην καφετέρια και τα παιδιά μας θα χαρούν τον περίγυρο συνοδευόμενα και οργανωμένα. Προτείνω την οργάνωση της συμμετοχής να την αναλάβει ευγενώς ο 'Αγγελος μέσα από τις σελίδες της NOESI.gr. Τον συντονισμό και την εν γένει διαδικασία η super επικοινωνιακή και πειστική στις δημόσιες σχέσεις Μαίρη Βελλή [ μέλος NOESI.gr: Mageandi ] μας με τη συνεργασία της ανεξάντλητης, πληθωρικής ακούραστης και μοναδικής μας Αγγελικής Παπασταύρου [ μέλος NOESI.gr: Angela ]. Η σύμπραξη του φίλου Κυριάκου [ μέλος NOESI.gr: Karakyri ] ο οποίος συνέλαβε πρώτος την ιδέα και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε, [που σημαίνει ότι χτύπησε καμπανάκι στο νου και την καρδιά του] θα είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Και εγώ από κοντά σε ό,τι χρειαστεί... Όλα αυτά είναι απλές εισηγήσεις και δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από σχέδια επί χάρτου. Ευχαριστώ τον Karakyri για την ευκαιρία της έμπνευσης. Ο λόγος στον ΄Αγγελο [ εκδότης NOESI.gr: Agkou ]. Το πεδίο ανοικτό για προτάσεις, αντιπροτάσεις, ιδέες διαφωνίες. Η απόφαση δική σας αγαπημένοι μου. Εγώ εκείνο που θέλω να βάλω πλάι στην πρόταση του Karykyri για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ [ Διαβάστε εδώ: Η συνάντηση ], είναι ότι συμφωνώ και επαυξάνω γιατί πολύ σας πεθύμησα εσάς και τα παιδόπουλα σας. Επίσης, επιθυμώ να γνωρίσω και να σφίξω το χέρι στους καινούριους φίλους της NOESI.gr γιατί και αξιόλογοι είναι και δικούς μου τους θεωρώ. Με αγάπη, Λυγερή

Σχόλια

Φίλοι στη γειτονιά των Αγγέλων

Εικόνα ligeri
Κύριε 'Αγγελε, Αυτή την φορά (!!!) κι αν δεν σας ευχαριστώ για την παρέμβασή σας και τις διορθωτικές κινήσεις σας... Αυτό σημαίνει την εκ προοιμίου σύμφωνη γνώμη σας και παίρνω ως δεδομένη την συγκατάθεση σας. Για την προτεινόμενη από τον Karakyri πρόταση, λακωνική μεν,(ανδρική... γαρ) ενδιαφέρουσα δε. Η δική μου παρέμβαση οφείλεται μόνο στο γεγονός, ότι ήθελα να της δώσω την διάσταση που απαιτείται για να τοποθετηθούν οι παροικούντες στην NOESI.gr επί του συγκεκριμένου θέματος. Πιστεύω ότι με την δική σας βοήθεια, η προσπάθεια θα πετύχει. Με εκτίμηση, λυγερή
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.