Θα ήθελα μια γνώμη, για κάποιες συμπεριφορές της κόρης μου

Εικόνα Ντένις Γκέκας

Γειά σε όλους εχω μια κορούλα 21 μηνών και μέχρι 1,5 ετών έδειχνε ότι θα μίλαγε πολύ γρήγορα αλλά μετά σιγά σιγά αρχισε να μην μιλάει πολύ και πλέον λέει μόνο τα βασικά (μαμά μπαμπά φαγητό νερό και μερικές ακόμα λέξεις) καταλαβαίνει τα πάντα ότι της λέω. Στο φαγητό έχει γίνει πολύ επιλεκτική πλέον ενώ παλιά έτρωγε τα πάντα. Κάνει το κλασικό πετερουρισμα με τα χέρια. Οταν την φωνάζω με το όνομα της γυρνάει σχεδόν πάντα, εκτός αν βλέπει τηλεόραση ή παίζει με τα παιχνίδια της. Στον παιδικό σταθμό παίζει αρκετά συχνά με άλλα παιδιά και πάντα έπαιζε και παίζει με ενήλικες. Θα ήθελα μια γνώμη ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Σχόλια

Περισσότερες πληροφορίες

Εικόνα Μαριλία

Η βλεμματικη της επαφη πως ειναι? Εχετε εντοπισει να εχει καποιο θεμα στα αισθητηριακα π.χ αγγίγματα, φωτα, ηχοι? Κατα την γνωμη μου μια αξιολόγηση απο έναν καλο αναπτυξιολογο θα επρεπε να γινεται σε ολα τα παιδακια ακομα κ αν δεν υπαρχουν υπόνοιες.. Κλειστε ενα ραντεβου για να ειστε σιγουρη. Δυστυχως οι περισσότεροι γιατροι κλεινουν ραντεβου μετα απο 3 με 6 μηνες..

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.