Υποστηρικτική τεχνολογία για παιδιά Δημοτικού

Εικόνα Axpan

Τελειώνοντας την 2α δημοτικού σκέφτομαι πως του χρόνου θέλω να υποστηρίξω την κόρη μου περισσότερο με ΗΥ μέσα στη τάξη, ώστε οι κινητικές τις δυσκολίες στο γράψιμο να μην επιδρούν τόσο στην απόδοσή της και οι οφθαλμολογικές τις δυσκολίες να μην την εμποδίζουν τόσο στο διάβασμα.

Έχει καλή σχέση με τους υπολογιστές και τα iPad  και θέλω το καλοκαίρι να βρούμε τον τρόπο να προετοιμαστούμε για την εισαγωγή τους στην τάξη.

Χρειάζομαι τα φώτα σας αν έχετε παιδάκι που χρησιμοποιεί ΗΥ στην τάξη!!!

Πως ξεκινάω; Τι μου προτείνετε; Εσείς τι χρησιμοποιείτε; Το σχολείο πως το δέχτηκε; Τι λογισμικά χρησιμοποιείτε; Πληκτρολόγηση πως έμαθε το παιδί σας; 

Είμαι στην πολύ αρχή αυτής της αναζήτησης οπότε ακόμα και τα πιο απλά πράγματα θα μου είανι πολύ χρήσιμα.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Σχόλια

Υποστηρικτική τεχνολογία

Εικόνα Χάρις Γουρλώνη

Γειά σας

Επισημαίνω,τη λειτουργία  της copy-paste και τη δημιουργία φακέλου στον Η/Υ.

Τη λειτουργία της καταγραφής υλικού της αρχειοθέτησης και ταξινόμησης υλικού κατ ' επέκτασιν καθαρά .

Ευχαριστώ 

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.