Δοκιμάζουμε έναν νέο τρόπο για να σας φέρνουμε σε επαφή!

Εικόνα NOESI.gr

— "Έχω παιδί με σύνδρομο Asperger: Θέλω να με φέρετε σε επαφή με άλλους γονείς, που έχουν παιδιά με το ίδιο σύνδρομο".
— Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εσωτερικά, μέσω Email (σημ. η διεύθυνσή σας ή άλλα στοιχεία σας δεν θα εμφανιστούν σε κανένα άλλο μέλος).

Επιλέξτε την ηλικία του παιδιού σας

0-5 ετών
20% (12 ψήφοι)
6-12 ετών
25% (15 ψήφοι)
13-16 ετών
23% (14 ψήφοι)
17-22 ετών
23% (14 ψήφοι)
23 ετών και άνω
10% (6 ψήφοι)
Σύνολο υποβολών: 61

Σχόλια

Δεν απαγορεύουμε τις υποβολές από μη μέλη

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Είναι σημαντικό εάν θέλετε να σας φέρουμε σε επικοινωνία με άλλους γονείς, να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα, για την ηλικία του παιδιού σας, εφόσον έχετε μπει στο λογαριασμό μέλους σας. Έτσι το σύστημα μπορεί να συσχετίσει την απάντησή σας με τον λογαριασμό μέλους σας και κατ' επέκταση, σε λίγες μέρες, ένα μέλος της ομάδας noesi.gr να σας φέρει σε επαφή με άλλους γονείς. 

Είναι εφικτό να απαντήσετε, χωρίς να έχετε μπει στην ιστοσελίδα ως μέλος. Το σύστημα καταγράφει την επιλογή σας, ωστόσο η καταγραφή είναι ανώνυμη και έτσι δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Προσπάθεια επαφής

Εικόνα Θάνος

Νομίζω, η προσπάθεια αυτή αξίζει την ευκαιρία της.

Εμείς μαζί, μοιραρόμενοι ότι βιώνουμε.

Τα παιδιά μαζί, προσεγγίζοντας από την ίδια πλευρά τον κόσμο που ζουν.

Σας ευχαριστούμε, εύχομαι καλή επιτυχία.

Καθώς λαμβάνουμε αιτήματα για την επικοινωνία μεταξύ οικογενειών

Εικόνα NOESI.gr

Καθώς λαμβάνουμε αιτήματα σχετικά με την επικοινωνία μεταξύ οικογενειών ευρύτερα, που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή η προσπάθεια να φέρουμε τις οικογένειες σε πιο άμεση επαφή μεταξύ τους, είναι μία καινούργια - πιλοτική ενέργεια της νόησης στο διαδίκτυο | noesi.gr.

Οι πρώτες ενδείξεις μας είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει θετικά και ενδεχομένως βοηθήσει τις οικογένειες να αναπτύξουν επικοινωνία ή ακόμη και επαφές μεταξύ τους. 

Με αυτό το σκεπτικό, τις επόμενες μέρες - μόλις ολοκληρώσουμε το πιλοτικό πρόγραμμα - θα δώσουμε μέσω της ιστοσελίδας την ευκαιρία και σε οικογένειες με άτομα με αυτισμό, νοητική υστέρηση, εγκεφαλική παράλυση κ.α. να δηλώσουν ενδιαφέρον, να επικοινωνήσουν πιο άμεσα με και ενδεχομένως να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους από κοντά.

Δεν θα χρειαστούμε πολλές μέρες ακόμα για να ολοκληρώσουμε την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερα καλά νέα!

Στο μεταξύ, αν θέλετε να δημιουργήσουμε μία φόρμα υποβολής για οικογένειες με βάση μία συγκεκριμένη πάθηση που σας ενδιαφέρει, ώστε να σας βοηθήσουμε να έρθετε σε επαφή, γράψτε μας περισσότερα μέσω της φόρμας επικοινωνίας www.noesi.gr/contact.

-- ομάδα νόησης στο διαδίκτυο :)

Επικοινωνία εφήβων με Asperger

Εικόνα Λιάνα Τακτικού

Μεγαλωνοντας το παιδί με Ασπεργκερ νοιωθει όλο και περισσότερο την απομόνωση, καθώς πλέον πρέπει να κάνει μόνο του την προσπάθεια να δημιουργήσει μια παρέα. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, όμως ο γιος μου αντιλαμβάνεται πλήρως την δυσκολία του και ευτυχώς δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για επαφή.

Θα βοηθούσε πολύ μια τέτοια πρωτοβουλία.

Ευχαριστω πολύ 

Asperger και επικοινωνία

Εικόνα Χρύσπα Μπεθμαχρη

Τα δικά μου δίδυμα ντρέπονται τόσο πολύ, ακόμα και με άτομα γνωστά που μπορεί να τα βλέπουν και κάθε μέρα. Δεν έχουν κάνει φίλους στο δημοτικό και δεν νομίζω ότι ούτε τώρα που θα πάνε γυμνάσιο θα γίνει κάτι. Δυστυχώς δεν μπορώ ούτε εγώ να τα πλησιάσω πόσο μάλλον κάποιος άλλος. Είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία με συνομηλίκους τους παρόλο που βλέπω ότι την έχουν ανάγκη. Μακάρι να μπορούσαμε οι γονείς να κάνουμε κάτι, ώστε αυτά τα παιδιά να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και εμείς να ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει για αυτά ως προς το καλύτερο στο μέλλον..

Μένουμε Ναύπλιο αλλά ανεβαίνουμε Αθήνα, θα ήθελα να γνωριστούμε

Εικόνα Δήμητρα Τραπατσα

Γεια σου, εχω ενα γιο που παει πεμπτη δημοτικου και περισυ διαγνωστηκε με συνδρομο Ασπεργκερ. Μενουμε Ναυπλιο αλλα ανεβαινουμε που και που αθηνα, θα ηθελα να γνωριστουμε..

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.