Εξελικτική διαδρομή των Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών – Δυσλεξία: προσχολική, σχολική, μετασχολική ηλικία

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδος
Σάβ, 09/12/2017 - 09:00

O Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδος διοργανώνει το 9ο Συνέδριο για τη Δυσλεξία και τις ΕΜΔ στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017 στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, στη Θεσσαλονίκη.

Εισηγητές: Παντελιάδου Σουζάνα, Σπανούδης Γιώργος, Περβανίδου Παναγιώτα, Μουζάκη Αγγελική, Απτεσλής Νίκος, Αθανασοπούλου Λίλιαν , Ρασιδάκη Χριστίνα, Αλβανόπουλος Γιώργος, Πηλείδου Κωνσταντίνα.

Θα ακολουθήσουν εξειδικευμένα εργαστήρια από τους εισηγητές.

Τα μέλη των συνεργατικών ομάδων noesi.gr/coworking έχουν πρόσβαση στην αναλυτική ανακοίνωση On the Cloud εδώ.

Στον φάκελο “ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ” τα μέλη των συνεργατικών ομάδων έχουν πρόσβαση σε όλες τις θέσεις εργασίας σε φορείς και οργανισμούς, ενώ στον φάκελο “ΗΜΕΡΙΔΕΣ” τα μέλη βλέπουν σε πανελλαδική βάση τις ανακοινώσεις για εκδηλώσεις στο επιστημονικό πεδίο που τους ενδιαφέρει.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.