Παράσταση: Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας

Από τη μουσικοθεατρική ομάδα της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με ειδικές Ανάγκες - Very Special Arts Hellas
Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος, 2017 to Κυριακή, 17 Δεκέμβριος, 2017, 17:00 - 19:00

Η μουσικοθεατρική ομάδα της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με ειδικές Ανάγκες - Very Special Arts Hellas παρουσιάζει την καινούργια της παράσταση: «Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας» του Δημητρίου Κορομηλά (σ’ ελεύθερη απόδοση).

Η μουσικοθεατρική ομάδα «Της Δάφνης 8 τα καμώματα» μετράει ήδη 24 χρόνια λειτουργίας στα πλαίσια της οργάνωσης Very Special Arts Hellas κι έχει ανεβάσει 16 έργα σε θεατρικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας. Σήμερα αποτελείται από 25 μέλη: νέους κι ενήλικες με διάφορες αναπηρίες κι εθελοντές, οι οποίοι πρωταγωνιστούν θεατρικά και μουσικά στη σκηνή. Οι πρώτες παραστάσεις της ομάδας προέκυψαν μέσα από αυτοσχεδιασμούς με βάση γνωστές ή άγνωστες ιστορίες. Με την πάροδο των χρόνων άρχισαν να επιλέγονται κλασικά έργα που διασκευάζονται και προσαρμόζονται με διαλόγους που αποδίδουν με ακρίβεια όλοι οι ηθοποιοί. Η μουσική και τα τραγούδια γράφονται ειδικά για κάθε έργο και παίζονται ζωντανά στη σκηνή.    

Η VSA Hellas ιδρύθηκε το 1990, είναι μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία και αποτελεί το ελληνικό σκέλος της διεθνούς οργάνωσης VSA arts. Με το motto «η τέχνη σπάει φραγμούς, ενώνει ανθρώπους» στοχεύει στην ισότιμη πρόσβαση των ανθρώπων με αναπηρίες στην τέχνη και τον πολιτισμό για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

  • Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, ώρα: 10:00 π.μ. (παράσταση για γενικά και ειδικά σχολεία)
  • Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, ώρα: 7:00 μ.μ. & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, ώρα: 5:00 μ.μ. (παραστάσεις για το κοινό)

Πολυχώρος Άννα & Μαρία Καλουτά –  Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Τιμοκρέοντος 6α  - Νέος Κόσμος, πίσω από την εκκλησία του Αγ. Σώστη)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η αίθουσα είναι προσβάσιμη.

Για ομαδικές κρατήσεις και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση (2107710847)

Παράσταση: Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας.

Πληροφορίες:

Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες
Very Special Arts Hellas
Δάφνης 8, Ζωγράφου 157 72

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών δωρεάν

Κυκλοφόρησε η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.