Παράσταση: Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας

Από τη μουσικοθεατρική ομάδα της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με ειδικές Ανάγκες - Very Special Arts Hellas
Παρ, 15/12/2017 - 17:00

Η μουσικοθεατρική ομάδα της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με ειδικές Ανάγκες - Very Special Arts Hellas παρουσιάζει την καινούργια της παράσταση: «Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας» του Δημητρίου Κορομηλά (σ’ ελεύθερη απόδοση).

Η μουσικοθεατρική ομάδα «Της Δάφνης 8 τα καμώματα» μετράει ήδη 24 χρόνια λειτουργίας στα πλαίσια της οργάνωσης Very Special Arts Hellas κι έχει ανεβάσει 16 έργα σε θεατρικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας. Σήμερα αποτελείται από 25 μέλη: νέους κι ενήλικες με διάφορες αναπηρίες κι εθελοντές, οι οποίοι πρωταγωνιστούν θεατρικά και μουσικά στη σκηνή. Οι πρώτες παραστάσεις της ομάδας προέκυψαν μέσα από αυτοσχεδιασμούς με βάση γνωστές ή άγνωστες ιστορίες. Με την πάροδο των χρόνων άρχισαν να επιλέγονται κλασικά έργα που διασκευάζονται και προσαρμόζονται με διαλόγους που αποδίδουν με ακρίβεια όλοι οι ηθοποιοί. Η μουσική και τα τραγούδια γράφονται ειδικά για κάθε έργο και παίζονται ζωντανά στη σκηνή.    

Η VSA Hellas ιδρύθηκε το 1990, είναι μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία και αποτελεί το ελληνικό σκέλος της διεθνούς οργάνωσης VSA arts. Με το motto «η τέχνη σπάει φραγμούς, ενώνει ανθρώπους» στοχεύει στην ισότιμη πρόσβαση των ανθρώπων με αναπηρίες στην τέχνη και τον πολιτισμό για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

  • Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, ώρα: 10:00 π.μ. (παράσταση για γενικά και ειδικά σχολεία)
  • Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, ώρα: 7:00 μ.μ. & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, ώρα: 5:00 μ.μ. (παραστάσεις για το κοινό)

Πολυχώρος Άννα & Μαρία Καλουτά –  Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Τιμοκρέοντος 6α  - Νέος Κόσμος, πίσω από την εκκλησία του Αγ. Σώστη)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η αίθουσα είναι προσβάσιμη.

Για ομαδικές κρατήσεις και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση (2107710847)

Παράσταση: Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας.

Πληροφορίες:

Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες
Very Special Arts Hellas
Δάφνης 8, Ζωγράφου 157 72

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.