3 θέσεις πτυχιούχων ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ για τη διαχειριστική υποστήριξη έργου στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο

Εικόνα NOESI.gr

Το Ι.Ε.Π. προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους (φυσικά πρόσωπα – ελεύθερους επαγγελματίες) για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Για κάλυψη των αναγκών της Διοικητικής και Διαχειριστικής υποστήριξης της Πράξης «ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ - ΕΠΑΛ) στους Άξονες Προτεραιότητας 1,2,3, με κωδικό ΟΠΣ 466112 και κωδικό ΣΑΕ 2014ΣΕ24580022 στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, και ειδικότερα των αναγκών του Υποέργου 1: «Επιστημονικός Συντονισμός, Δημιουργία Περιεχομένου, Οργάνωση, Διοίκηση και Υποστήριξη της Πράξης», σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη συνέχεια.

Στο πλαίσιο υλοποίησης με ιδία μέσα του Υποέργου 1: Επιστημονικός Συντονισμός, Δημιουργία Περιεχομένου, Οργάνωση, Διοίκηση και Υποστήριξη της Πράξης και συγκεκριμένα της Δράσης 1.4: Διοικητική Στήριξη, για την κάλυψη των αναγκών διοίκησης της Πράξης , το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ως δικαιούχος, ενδιαφέρεται για τη σύναψη μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με έως τρεις (3) ελεύθερους επαγγελματίες, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι.) κατηγορίας Π.Ε. με αντικείμενο την διαχειριστική και οικονομική υποστήριξη του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της Πράξης και ειδικότερα:

  • 1 στέλεχος για τη διαχειριστική στήριξη του έργου, Πτυχιούχο Ανώτατης Εκπαίδευσης, (κωδ. θέσης Π1).
  • 2 στελέχη για την οικονομική στήριξη του έργου, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Οικονομολόγος - Λογιστής) (κωδ. θέσης Π2).

Το αντικείμενο του έργου των έως τριών (3) ελεύθερων επαγγελματιών, Πτυχιούχων Ανώτατης Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι.) είναι η διαχειριστική και οικονομική υποστήριξη της Πράξης, σύμφωνα με τις ανάγκες της Πράξης και των Υποέργων και το Τεχνικό Δελτίο Εγκεκριμένης Πράξης (ΤΔΕΠ), όπως εκάστοτε ισχύει και σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη συνέχεια συμπεριλαμβάνει τα κάτωθι:

Α. Για ένα (1) στέλεχος διαχειριστικής στήριξης του έργου, Πτυχιούχο Ανώτατης Εκπαίδευσης (κωδ. θέσης Π1).
Ενέργειες για την διαχειριστική υποστήριξη της Πράξης στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά:
- Συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΙΕΠ για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση της Πράξης, ως προς το αντικείμενο του έργου του, σύμφωνα με το σχετικό κανονιστικό πλαίσιο και ιδιαίτερα των κανονισμών ΕΣΠΑ.
- Επικοινωνία και συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης για την υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου της Πράξης.
- Επικοινωνία και συνεργασία με τους εμπλεκόμενους στην Πράξη, όπως Περιφερειακές Επιτροπές κτλ.
- Συνεχής παρακολούθηση της προόδου υλοποίησης του φυσικού οικονομικού αντικειμένου της Πράξης.
- Υποστήριξη στη σύνταξη και τροποποίηση του Τεχνικού δελτίου Έργου / Υποέργων και των αποφάσεων επιχορήγησης με ίδια μέσα.
- Υποστήριξη στη συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή των Δελτίων Παρακολούθησης Προόδου.
- Οργάνωση, αρχειοθέτηση και διαχείριση έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού του έργου
- Διεκπεραίωση αλληλογραφίας έργου και επικοινωνία με Υπηρεσίες και Φορείς.

Β. Για δύο (2) στελέχη για την οικονομική στήριξη του έργου, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Οικονομολόγος - Λογιστής) (κωδ. θέσης Π2)
Ενέργειες οικονομικής διαχείρισης και λογιστικής παρακολούθησης της Πράξης στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά:
- Συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΙΕΠ για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση της Πράξης, ως προς το αντικείμενο του έργου του, σύμφωνα με το σχετικό κανονιστικό πλαίσιο και ιδιαίτερα των κανονισμών ΕΣΠΑ.
- Επικοινωνία και συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης για την υλοποίηση του οικονομικού αντικειμένου της Πράξης.
- Συγκέντρωση και έλεγχος παραστατικών δαπανών της Πράξης.
- Οικονομική διαχείριση και λογιστική παρακολούθηση της Πράξης και των Υποέργων.
- Έλεγχος νομιμότητας και επιλεξιμότητας δαπανών και παραστατικών αμοιβών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
- Παρακολούθηση χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων, κίνησης τραπεζικών λογαριασμών κ.λπ.
- Έλεγχος και παρακολούθηση αμοιβών δικαιούχων – συμμετεχόντων στην Πράξη και των Υποέργων και συμφωνίας με τον προϋπολογισμό της Πράξης.
- Υποστήριξη στη συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή των Μηνιαίων Δελτίων Δήλωσης Δαπανών.
- Παρακολούθηση και έλεγχος εφαρμογής Οδηγού Διαχείρισης.

Κατά το χρονικό διάστημα της ισχύος της σύμβασης, οι εξωτερικοί συνεργάτες υποχρεούνται να εκτελούν το έργο τους στην έδρα του Ι.Ε.Π., στους Αμπελοκήπους Αττικής, σε ώρες που θα καθορίζονται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Έργου, ανάλογα με τις κατά περίπτωση ανάγκες της Πράξης.

Παραδοτέα των παραπάνω τριών (3) εξωτερικών συνεργατών αποτελούν η υποβολή μηνιαίας ατομικής έκθεσης πεπραγμένων στην οποία θα αποτυπώνεται το συγκεκριμένο έργο-ενέργειες που έχουν ατομικά υλοποιήσει την αντίστοιχη περίοδο, σύμφωνα με τις ανάγκες της Πράξης, συνοδευόμενη με ημερολόγιο ενεργειών. Το παρασχεθέν έργο συνδέεται με την πρόοδο του φυσικού αντικειμένου της
Πράξης και των Υποέργων αντίστοιχης περιόδου.

Οι μηνιαίες ατομικές εκθέσεις πεπραγμένων θα παραλαμβάνονται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο της Πράξης, με βεβαίωση καλής εκτέλεσης και παραλαβής παραδοτέων.
Όλα τα παραδοτέα, στοιχεία και κάθε άλλο έγγραφο ή αρχείο σχετικό με το έργο που θα αποκτηθούν, συγκεντρωθούν, καταρτισθούν και αναπτυχθούν από τον αντισυμβαλλόμενο κατά την εκτέλεση της σύμβασης, με δαπάνες της Πράξης, είναι εμπιστευτικά και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δικαιούχου φορέα (Ι.Ε.Π.), που μπορεί μόνος αυτός να τα διαχειρίζεται και να τα εκμεταλλεύεται.
Δύναται το Ι.Ε.Π. να τα επεκτείνει, τροποποιεί και να τα διαθέτει χωρίς προηγούμενη άδεια του αντισυμβαλλομένου. Με την υπογραφή της σύμβασης ο αντισυμβαλλόμενος (ανάδοχος) μεταβιβάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί του παρασχεθέντος έργου του στο Ι.Ε.Π., ο οποίος θα είναι
ο αποκλειστικός δικαιούχος επί του έργου και θα φέρει όλες τις εξουσίες που απορρέουν από αυτό.

5.1 Απαραίτητα Προσόντα για ένα (1) στέλεχος για την διαχειριστική στήριξη του έργου, Πτυχιούχο Ανώτατης Εκπαίδευσης, (κωδ. θέσης Π1).
1. Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. – Α.Τ.Ε.Ι.) ή ισότιμο και αναγνωρισμένο πτυχίο του εξωτερικού από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
2. Ένα έτος (1 έτος) επαγγελματική εμπειρία σε θέματα διαχείρισης και υποστήριξης συγχρηματοδοτούμενων έργων της Ε.Ε.
3. Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σωρευτικά στα αντικείμενα:
α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων , γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
4. Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επιπέδου Β2)

Απαραίτητα Προσόντα για δύο (2) στελέχη για την οικονομική στήριξη του έργου, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Οικονομολόγος - Λογιστής) (κωδ. θέσης Π2).
1. Πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Α.Τ.Ε.Ι. οικονομικών επιστημών ή διοίκησης επιχειρήσεων ή λογιστικής, ισότιμων σχολών της ημεδαπής ή ισότιμο και αναγνωρισμένο πτυχίο του εξωτερικού από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
2. Ένα έτος (1) επαγγελματική εμπειρία οικονομικών ή λογιστικών υπηρεσιών.
3. Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σωρευτικά στα αντικείμενα:
α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων ,γ)υπηρεσιών διαδικτύου.
4. Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επιπέδου Β2).

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν σε έντυπη μορφή:
- Πρωτότυπη ενυπόγραφη πρόταση σύμφωνα με το συνημμένο στην παρούσα υπόδειγμα
- Βιογραφικό σημείωμα
- Αντίγραφα τίτλων σπουδών (πτυχίο, μεταπτυχιακό, πτυχία ξένων γλωσσών κ.α.)
- Βεβαιώσεις και πιστοποιητικά εμπειρίας
- Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 όπως ισχύει, σύμφωνα με τα οριζόμενα έως και την Τρίτη 22-04-2014 και ώρα 15.00.

Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων κατατίθενται σε έντυπη μόνο μορφή σε σφραγισμένο φάκελο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Ι.Ε.Π., Γραφείο Πρωτοκόλλου (7ος όροφος), Α. Τσόχα 36, 11521, Αθήνα ή αποστέλλονται ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή ή courier). Οι προτάσεις πρέπει να έχουν παραληφθεί αποδεδειγμένα, εφόσον στάλθηκαν με ταχυδρομείο ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, ήτοι μέχρι την Τρίτη 22/04/2014 και ώρα 15.00.

Ο σφραγισμένος φάκελος της πρότασης πρέπει να έχει την ένδειξη:
Προς τον κ. Ιωάννη Ρουσσάκη, Επιστημονικό Υπεύθυνο της Πράξης «ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ - ΕΠΑΛ), για την με αριθμ. Πρωτ. 3650/11-04-2014 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με έως τρεις (3) Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης για την κάλυψη των αναγκών Διοικητικής και Διαχειριστικής υποστήριξης της Πράξης.

Δεν λαμβάνονται υπόψη:
α) Προτάσεις που αποστέλλονται με FAX ή ηλεκτρονικά
β) Προτάσεις που δεν έχουν εμπροθέσμως υποβληθεί σε έντυπη μορφή.

Πηγή: http://www.diorismos.gr

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.