Ανάσα για γονείς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

Εικόνα "S.O.S." Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων των Αυτιστικών και με Νοητική Στέρηση

O Συλλόγος Γονέων,Κηδεμόνων & Φίλων των Αυτιστικών παιδιών “S.O.S” ανακοινώνει τη δημιουργία και την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Δημιουργικής Απασχόλησης. Στο εν λόγω πρόγραμμα παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής των ατόμων με ειδικές ανάγκες για οικογένειες που δυσκολεύονται να πληρώσουν.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2106520782, ωράριο 8.30 με 15.00 και υποβολή των αιτήσεων από 3/09/2013 έως 20/09/2013. 

Για πιο αναλυτική ενημέρωση, μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος των ωφελούμενων καθώς και την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά παρακάτω.

Tip!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο "SOS" στον Οδηγό υπηρεσιών "Προνόησε" από το NOESI.gr στη σελ.: www.noesi.gr/pronoise/kentrosos

Το Κέντρο "SOS" Facebook: www.facebook.com/Kentroautismousos

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.