Αναζητούμε άτομο για παράλληλη στήριξη μαθητή Β' Δημοτικού με ΔΕΠΥ (Κορυδαλλός)

Εικόνα NOESI.gr

​Αναζητούμε παράλληλη στήριξη για μαθητή Β​' ​Δημοτικο​ύ​ με ΔΕΠΥ-Υ και ελαχιστα ​στοιχεία συνδρόμου Asperger. ​Η αγελία αφορά αποκλειστικα σε ψυχολ​ό​γους, ειδικο​ύ​ς παιδαγωγο​ύ​ς και εργοθεραπευτ​έ​ς. Η συνεργασια ​θα θέλαμε να ειναι τουλ​ά​χιστον για ​ό​λη τη φετιν​ή​ χρονι​ά. Περιοχ​ή​: Κορυδαλλ​ό​ς.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 04/11/2017.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.