Αναζητούμε άτομο για παράλληλη στήριξη μαθήτρια με ΔΑΔ ΣΤ τάξης Δημοτικού (Χαλάνδρι, 2018-2019)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε άτομο για να αναλάβει την παράλληλη στήριξη μαθήτριας με ΔΑΔ / ΔΑΦ) με καλή λειτουργικότητα, που την ερχόμενη σχολική χρονιά θα φοιτήσει στη ΣΤ τάξη Δημοτικού. Περιοχή: Χαλάνδρι. Το σχολείο βρίσκεται κοντά στον Προαστιακό (στάση Λεωφόρος Πεντέλης).

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 11/07/2018. Η αγγελία έληξε!

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών. Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.