Αναζητούμε Λογοθεραπευτή για άτομο 18,5 ετών (Κομοτηνή)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε Λογοθεραπευτή /-τρια για 4 φορές μηνιαίως για ωφελούμενο 18,5 χρόνων που διαβιεί στο [...] Κομοτηνής. Το άτομ​ο​ έχει ελαφρά νοητική υστέρηση και βαρυκοϊα (τώρα 40% ενώ έως πριν 8 χρόνια είχε βαρυκοϊα 95%) και κάνει ελάχιστη χρήση της ελληνικής νοηματικής γλώσσας (ΕΝΓ). Έως το 2015, το άτομο φοιτούσε​ πρώτα​ ​στο [...] ​ και έπειτα​​ ​στο [...] στην περιοχή [...] ​. ​Εισήχθη σε κλειστή φροντίδα στο Ίδρυμα πριν [...] — από εκεί και έπειτα δεν λαμβάνει περαιτέρω εκπαίδευση ​στην επικοινωνία. Έχει αποσπασματικό ("ιδρυματοποιημένο") προφορικό λόγο, έχει όμως καλή κατανόηση του προφορικού λόγου. Δυστυχώς, στο Ίδρυμα όπου διαβιεί δεν λειτουργεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 12/09/2017.
[...] Παρότι τα στοιχεία αυτά απεστάλησαν προς τα διαπιστευμένα, αποκρύπτονται από την online έκδοση της αγγελίας, για λόγους δεοντολογίας. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Η νόηση στο διαδίκτυο (noesi.gr) υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του, ώστε κατ΄αρχάς να διακινεί τις αγγελίες των ιδιωτών εσωτερικά μέσω E-mail. Εάν και εφόσον η θέση δεν καλύπτεται από τα διαπιστευμένα μέλη, τότε με τη συναίνεση των γονέων τα στοιχεία επικοινωνίας ανακοινώνονται δημόσια από τους γονείς - μέλη. Οι αγγελίες προς τα διαπιστευμένα μέλη απευθύνονται προσωπικά και ονομαστικά στους επαγγελματίες, που έχουν διαπιστευτεί από τη νόηση στο διαδίκτυο (noesi.gr). Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του noesi.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.