Αναζητούμε συνοδό παράλληλης στήριξης για μαθητή Ε' Δημοτικού με ΔΑΦ (Πειραιάς)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται συνοδός παράλληλης στήριξης για μαθητή, που θα πάει πέμπτη (Ε') Δημοτικού σε σχολείο στον Πειραιά. Η εμπειρία σε στήριξη παιδιών με ΔΑΦ (ΔΑΔ) είναι απαραίτητη. Πτυχίο Ψυχολόγου ή και Ειδικού Παιδαγωγού, μας ενδιαφερει αρκετά. Η αμοιβή θα είναι μηνιαία. Στις υποχρεώσεις συμπεριλαμβάνονται και κοινωνικές δραστηριότητες ή μελέτη τις εργάσιμες ημέρες, όταν δεν λειτουργεί το σχολείο.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 13/05/2018.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών. Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.