Άθληση για παιδιά με σύνδρομο Down

Εικόνα Natasha

Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν κάποιοι γυμναστές που θα μπορούσαν να αναλάβουν ένα παιδί 11 ετών με σύνδρομο down στην περιοχή της Καλλιθέας Αττικής ή σε κοντινή περιοχή (Ν. Σμύρνη, Μοσχάτο) ή αν υπάρχουν κάποιες σχολές που εξυπηρετούν τέτοιες περιπτώσεις ή στους δήμους. Στο δήμο της Καλλιθέας που ρώτησα για ρυθμική γυμναστική ήταν μία δασκάλα για 18 παιδάκια που όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε να ασχοληθεί αποκλειστικά μόνο με το δικό μου ούτε μπορούσε να μου πει που αλλού να απευθυνθώ. Παρακαλώ αν ξέρετε κάτι να μου στείλετε E-mail.

Η ανάρτηση αυτή έχει λήξει.

Σχόλια

Επικοινωνήστε με το δίκτυο "Specials"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Παρακαλούμε δείτε τη σελίδα http://noesi.gr/specials/gimnastes με τους Γυμναστές (Καθηγητές Ειδικής Φυσικής Αγωγής) που συμμετέχουν στο δίκτυο επαγγελματιών του NOESI.gr.

Επικοινωνήστε μαζί τους για να σας κατατοπίσουν.

'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος
Εκδότης NOESI.gr

like1

Αν δεν έχετε βρει ακόμα

Εικόνα Koulitsa Filnop.
Αν δεν έχετε βρει ακόμα θα μπορούσα να σας συστήσω εγώ κάποιον! Το E-mail μου kiriakis22@gmail.com.

koulitsa

like0

Άθληση για παιδιά με σύνδρομο DOWN

Εικόνα Ελένη

Αγαπητή Νατάσσα, Τώρα είδα την ανάρτηση, και δεν ξέρω αν έχει νόημα ν' απαντήσω, αλλά ίσως αξίζει τον κόπο να ρωτήσετε στο 'Άλμα- Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων", στο Π. Φάληρο, τηλ. 210 9828150. Είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο και απ' ότι έχω ακούσει κάνουν καλή δουλειά. Φιλικά, Ελένη

Tip! 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το "Άλμα" στον Οδηγό υπηρεσιών "Προνόησε" από το NOESI.gr στη σελίδα www.noesi.gr/pronoise/alma

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.