Δωρεάν πενθήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ABA

Εικόνα NOESI.gr

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος ABA, διοργανώνεται στη Λιθουανία εκπαίδευση με όλα τα έξοδα καλυμμένα για τρεις (3) ειδικούς παιδαγωγούς πάνω στην μέθοδο θεραπείας ABA για παιδιά με αυτισμό.

Το πρόγραμμα ABA​ ​- Our New View in Special Education διοργανώνει πενθήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Βίλνιους της Λιθουανίας από τις 8 έως τις 12 Μαϊου 2017 με θέμα την θεραπεία ABA (Applied Behavior Analysis) ή στα ελληνικά Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ΕΑΣ). Το σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς παιδαγωγούς που δουλεύουν με παιδιά με αυτισμό και ενδιαφέρονται για την μέθοδο. Υπάρχουν ​τρεις (​3​)​ διαθέσιμες θέσεις για ειδικούς παιδαγωγούς από την Ελλάδα. Όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής είναι καλυμμένα από το πρόγραμμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο σεμινάριο είναι η γνώση της Αγγλικής. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια του Erasmus+.

Το παρόν μήνυμα προωθήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη, στις 15/03/2017, μαζί με το σχετικό πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;