Δωρεάν πενθήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ABA

Εικόνα NOESI.gr

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος ABA, διοργανώνεται στη Λιθουανία εκπαίδευση με όλα τα έξοδα καλυμμένα για τρεις (3) ειδικούς παιδαγωγούς πάνω στην μέθοδο θεραπείας ABA για παιδιά με αυτισμό.

Το πρόγραμμα ABA​ ​- Our New View in Special Education διοργανώνει πενθήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Βίλνιους της Λιθουανίας από τις 8 έως τις 12 Μαϊου 2017 με θέμα την θεραπεία ABA (Applied Behavior Analysis) ή στα ελληνικά Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ΕΑΣ). Το σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς παιδαγωγούς που δουλεύουν με παιδιά με αυτισμό και ενδιαφέρονται για την μέθοδο. Υπάρχουν ​τρεις (​3​)​ διαθέσιμες θέσεις για ειδικούς παιδαγωγούς από την Ελλάδα. Όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής είναι καλυμμένα από το πρόγραμμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο σεμινάριο είναι η γνώση της Αγγλικής. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια του Erasmus+.

Το παρόν μήνυμα προωθήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη, στις 15/03/2017, μαζί με το σχετικό πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.