ΔΠΘ (Δημοκρίτειο) ► Πρόσληψη Ειδικών Επιστημόνων στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης

Εικόνα GlobedNews

Η Συνέλευση του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην αριθ. 37/31.05.2017 συνεδρίασή της, ύστερα από εκτίμηση των διδακτικών αναγκών και των δύο εισαγωγικών κατευθύνσεων, αποφάσισε ομόφωνα, τη δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνεργασία με διδάσκοντες, που θα προσληφθούν με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, για τη διεξαγωγή διδακτικού επιστημονικού και οργανωτικού έργου που θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά με τη σύμβαση πρόσληψης, με την προϋπόθεση ότι θα εγκριθούν οι σχετικές δαπάνες από το αρμόδιο Υπουργείο ως εξής:

  1. Δώδεκα (12) διδασκόντων, για την εποπτεία της πρακτικής άσκησης στην Κοινωνική Εργασία για την Εισαγωγική κατεύθυνση Κοινωνικής Διοίκησης και κατεύθυνση προχωρημένου εξαμήνου Κοινωνικής Εργασίας (χειμερινό εξάμηνο).

  2. Ενός (1) διδάσκοντα, για τη διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος 5ου εξαμήνου για κατεύθυνση ΚΔΠ και για την κατεύθυνση ΠΕ 7ου εξαμήνου «Ανάλυση Δημόσιας Πολιτικής», τρεις (3) ώρες.

  3. Ενός (1) διδάσκοντα, για τη διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος 5ου εξαμήνου για την κατεύθυνση ΠΕ «Νεότερη και σύγχρονη Ευρωπαϊκή Ιστορία», τρεις (3) ώρες.

  4. Δώδεκα (12) διδασκόντων, για την εποπτεία της πρακτικής άσκησης στην Κοινωνική Εργασία για την Εισαγωγική κατεύθυνση Κοινωνικής Διοίκησης και κατεύθυνση προχωρημένου εξαμήνου Κοινωνικής Εργασίας (εαρινό εξάμηνο).

  5. Ενός (1) διδάσκοντα, για τη διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος 4ου εξαμήνου «Συγκριτική Κοινωνική Πολιτική», τρεις (3) ώρες, κατεύθυνση ΚΔΠ.

  6. Ενός (1) διδάσκοντα, για τη διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος 6ου εξαμήνου «Κοινωνία Πολιτών και Κοινωνική Πολιτική», τρεις (3) ώρες, κατεύθυνση ΚΔΠ.

  7. Ενός (1) διδάσκοντα, για τη διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος 2ου εξαμήνου και για τις δύο εισαγωγικές κατευθύνσεις «Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα» τέσσερεις (4) ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως 11/09/2017.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ.

  • Σημαντική σημείωση: Η παρούσα προκήρυξη διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη - επαγγελματίες στις 12/08/2017. Η πρόσβαση στην αναλυτική ανακοίνωση είναι διαθέσιμη σε μέλη του καταλόγου επαγγελματιών και σε μέλη των συνεργατικών ομάδων του noesi.gr -- στο πλαίσιο του προγραμματισμού των επαφών των επαγγελματιών για αναζήτηση εργασίας αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.
Δείτε όλες τις αγγελίες online στο noesi.gr ή μόνο τις προκηρύξεις θέσεων στο Cloud. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.