Εγγραφές σε Παιδικούς Σταθμούς του Δ. Αθηναίων

Εικόνα NOESI.gr
Εικόνα της Κεντρικής Υπηρεσίας Βρεφοκομείου Δήμου Αθηναίων. Άρχισαν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς.

Η Κεντρική Υπηρεσία του Βρεφοκομείου Αθηνών ανακοίνωσε ότι εγγράψει 1.051 βρέφη και 4.418 νήπια. Οι αιτήσεις για εγγραφές  θα διαρκέσουν έως 12 Ιουνίου 2013 και γίνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια, 4ος όροφος) και στα ΚΕΠ του δήμου Αθηναίων.

Σήμερα, εντός των ορίων του Δήμου, λειτουργούν ογδόντα δύο (82) Παιδικοί Σταθμοί. Αυτοί που υπάγονται σήμερα στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών είναι όσοι έχουν ιδρυθεί από το Δήμο Αθηναίων και οι τέως Κρατικοί Παιδικοί Σταθμοί που υπάγονταν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας και μεταφέρθηκαν στο Δήμο Αθηναίων. Δείτε αναλυτικά τη λίστα: ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  ΑΝΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Χρήσιμα έγγραφα:

Πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις:

  • Οι ενδιαφερόμενοι, Έλληνες και αλλοδαποί κάτοικοι του δήμου Αθηναίων, θα πρέπει να έχουν μαζί τους έγγραφα πιστοποίησης της ταυτότητάς τους και βεβαίωση υγείας του παιδιού μαζί με αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας όπου αναφέρονται τα εμβόλια που έχει κάνει.
  • Τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα φωτοαντίγραφα.
  • Οι άνεργοι που επιδοτούνται πρέπει να καταθέσουν εκτός της επικυρωμένης φωτοτυπίας της κάρτας ανεργίας και τη βεβαίωση εξατομικευμένης προσέγγισης και απόφαση ΟΑΕΔ σχετικά με την επιδότησή τους.
  • Οι κάτοικοι του δήμου Αθηναίων που δεν είναι δημότες πρέπει να βεβαιώνουν τη μόνιμη κατοικία τους με λογαριασμό κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ) στο όνομά τους.
  • Εάν δεν έχει ακόμη υποβληθεί εκκαθαριστικό τρέχοντος έτους, θα πρέπει να κατατίθενται για σύγκριση το εκκαθαριστικό του 2012, με υποχρέωση όμως προσκόμισης εντός της δοθείσας προθεσμίας και του εκκαθαριστικού 2013.

Πηγή: http://www.cityofathens.gr/paidia/paidikoi-stathmoi

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.