Παράλληλη στήριξη σε μαθητή σε παιδικό σταθμό (Ν. Ψυχικό)

Εικόνα Pro

Ζητείται συνοδός (ειδικός θεραπευτής) με εμπειρία για παράλληλη στήριξη σε μαθητή που φοιτά σε παιδικό σταθμό. Ωράριο 09:00 - 13:00. Περιοχή: Ν. Ψυχικό (πλησίον μέτρο Εθνικής Άμυνας).

Σχόλια

Δήλωση ενδιαφέροντος για παράλληλη στήριξη

Εικόνα Νίκη Ανδρεάκου

Ονομάζομαι Ανδρεάκου Νίκη και είμαι γυμνάστρια. Δουλεύω από το 2007 με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Εργάζομαι και σε ένα κέντρο ψυχοκινητικής αγωγής και είμαι με παιδιά από 2 εως 17 ετών  μαθαίνοντας τους γυμναστική και ό,τι άλλο χρειάζεται για να αυτοεξυπηρετούνται. Εάν σας ενδιαφέρει μνα επικοινωνήσετε μαζί μοy μπορείτε να το κάνετε στο 6947444937 ή στο adniki@hotmail.com

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.