Άμεση πρόσβαση σε αγγελίες (JOBS) Ιουλίου ή Αυγούστου με 25€ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ) χωρίς καταχώρηση βιογραφικού online.

Παράλληλη στήριξη σε μαθητή σε παιδικό σταθμό (Ν. Ψυχικό)

Εικόνα Pro

Ζητείται συνοδός (ειδικός θεραπευτής) με εμπειρία για παράλληλη στήριξη σε μαθητή που φοιτά σε παιδικό σταθμό. Ωράριο 09:00 - 13:00. Περιοχή: Ν. Ψυχικό (πλησίον μέτρο Εθνικής Άμυνας).

Σχόλια

Δήλωση ενδιαφέροντος για παράλληλη στήριξη

Εικόνα Νίκη Ανδρεάκου

Ονομάζομαι Ανδρεάκου Νίκη και είμαι γυμνάστρια. Δουλεύω από το 2007 με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Εργάζομαι και σε ένα κέντρο ψυχοκινητικής αγωγής και είμαι με παιδιά από 2 εως 17 ετών  μαθαίνοντας τους γυμναστική και ό,τι άλλο χρειάζεται για να αυτοεξυπηρετούνται. Εάν σας ενδιαφέρει μνα επικοινωνήσετε μαζί μοy μπορείτε να το κάνετε στο 6947444937 ή στο adniki@hotmail.com

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;