Ζητώ ειδικό παιδαγωγό για παράλληλη στήριξη

Εικόνα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Καλημέρα. Νέος στο φόρουμ. Δεν γνωρίζω αν είμαι στη σωστή ενότητα. Αν όχι κάποιος συντονιστής ας το μεταφέρει. Όπως λέει και η περίληψη ζητώ ειδικό παιδαγωγό για παράλληλη στήριξη σε κοριτσάκι με αυτισμό για το νηπιαγωγείο που βρίσκεται στο Δήμο Παλλήνης.

Αφορά για τη νέα σχολική χρονιά από μήνα Σεπτέβριο.

Η αγγελία έληξε. Παρακαλούμε, δείτε το σχόλιο εδώ.

Σχόλια

Απάντηση σε αγγελία

Εικόνα GIOTA KARTSAKI

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΈΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ kartsaki_giota@hotmail.com ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

like0

Ενδιαφέρον για μελλοντική συνεργασία

Εικόνα Δήμητρα Μπακογιάννη

Καλησπέρα,
Ονομάζομαι Μπακογιάννη Δήμητρα, είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και τελειόφοιτη φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Εκπαίδευση και φροντίδα ατόμων με ειδικές ανάγκες. Ειδίκευση: Αυτισμός και ΔΑΦ" του Πανεπιστημίου της Ρουέν (Γαλλία). Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον μου για μελλοντική συνεργασία, σε περίπτωση που δεν έχετε καταλήξει ακόμα σε κάποιο άτομο. Αν το επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μου στο :  dimitrabako@gmail.com

like1

Παράλληλη Στήριξη

Εικόνα Dimitra Dialiatsi

 Γειά σας! Είμαι Νηπιαγωγός -  Ειδική Εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό και θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η παράλληλη στήριξη στο χώρο του Νηπιαγωγείου.Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο meil : dimitra.dialiatsi@gmail.com Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

like1

Απάντηση στην αγγελία σας

Εικόνα alexialaz

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγγελία σας. Είμαι νηπιαγωγός-ειδική παιδαγωγός (απόφοιτη ΤΕΑΠΗ-ΕΚΠΑ), με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (ΤΕΑΠΗ-ΕΚΠΑ) και τελειόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής (ΠΕ61), του Παν.Θεσσαλίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο e-mail: alexialaz@hotmail.com

like0

Eιδική εκπαιδευτικός

Εικόνα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΙΩΤΙΝΗ

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού στην ειδική εκπαίδευση. Ενδιαφέρομαι για την αγγελία σας. επικοινωνία konstantinachiotini@gmail.com για να σας στείλω βιογραφικό!

like0

Είμαι κοινωνική λειτουργός

Εικόνα Αγγελική

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ aggelikharg@hotmail.com

like1

Είμαι παιδοψυχολόγος με ειδίκευση πάνω στον αυτισμό

Εικόνα Ειρήνη Ασλανίδου

Είμαι παιδοψυχολόγος με ειδίκευση πάνω στον αυτισμό και εμπειρία στην παράλληλη στήριξη.

 Ενδιαφέρομαι για ενδεχόμενη συνεργασία και θα ήθελα να σας στείλω το βιογραφικό μου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί στο 6976635795 ή εναλλακτικά στο e.aslanidou.giannaki@gmail.com.

like0

Ειδική Παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη

Εικόνα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΝΤΕΛΕΖΟΥ

Καλησπέρα σας!

Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής εκπαίδευσης και κάτοχος του μεταπτυχιακού προγράμματος της Ειδικής Αγωγής. Παράλληλα, συνεχίζω να επιμορφώνομαι για θέματα που αφορούν τους μαθητές. Το email μου ειναι το ακόλουθο: maggie_ntelezou@hotmail.com. Θα χαρώ να έρθουμε σε επικοινωνία!

like1

Απάντηση σε αγγελία

Εικόνα Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου

Γεια σας, είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με 3ετή εμπειρία στην παράλληλη στήριξη σε παιδιά Α' Δημοτικού. Θα επιθυμούσα να επικοινωνήσω μαζί σας. Τηλ:6978459976 / 2294090483 , email: nadinepaponly@hotmail.com

like0

Παράλληλη στήριξη - ευχαριστώ όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν

Εικόνα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Καταρχήν θάθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στην αγγελία μου.Προσπάθησα και νομίζω ότι επικοινώνησα με όλους σας που εκδηλώσατε ενδιαφέρον. Συζήτησα με ενδιαφέροντα άτομα και έκλεισα συνεργασία για τη νέα σχολική χρονιά με κοπέλα που εκδήλωσε και αυτή ενδιαφέρον μέσα από την αγγελία μου.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι όλοι είσαστε αξιόλογοι επιτήμονες και άνθρωποι ,το οποίο χρειάζεται περισσότερο στο επάγγελμα που διαλέξατε.Εύχομαι σε όλους σας ότι καλίτερο στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φόρουμ και στους ανθρώπους που είναι πίσω από αυτό για όλα όσα μας προσφέρουν

like1
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.