Ξεκινάμε! Προσλαμβάνουμε! Θέσεις: α) Ψυχολόγος β) Κοινωνικός /-ή Λειτουργός γ) Ειδικός /ή Παιδαγωγός δ) Εργοθεραπευτής /-τρια ή Λογοθεραπευτής /-τρια

Εικόνα NOESI.gr

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόγραμμα με τίτλο “Προνόησε κι εσύ” για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκεται στην αρχική φάση του προγραμματισμού με ανοικτές θέσεις εργασίας. Επαγγελματίες με τις παρακάτω ειδικότητες καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συνεργασία στο πρόγραμμα, επικοινωνώντας με την κ. Ελένη Μαγαζιώτη στο ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στο τηλ. 2108044812 ή μέσω E-mail προς eeamargarita@gmail.com.

α) Ψυχολόγος

β) Κοινωνικός /-ή Λειτουργός

γ) Ειδικός /ή Παιδαγωγός

δ) Εργοθεραπευτής /-τρια ή Λογοθεραπευτής /-τρια

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες και αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάιο 2018. 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πρόσκληση και πληροφορίες για τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος στην ανακοίνωση με τίτλο: Έναρξη προγράμματος για τη Διακήρυξη της Χάρτας Υπηρεσιών στην Αξιολόγηση, την Παρέμβαση, τη Συμβουλευτική Ατόμων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.