Ειδικά σχολεία σε Αθήνα για αγοράκι με ΕΠ και προβλήματα σίτισης - κατάποσης

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους

Χρειάζομαι τα "φώτα" σας σε κάτι που αφορά μια φίλη που θέλω πραγματικά να βοηθήσω. Σκέφτηκα να ζητήσω βοήθεια μέσω του noesi.gr γιατί πρίν 8 περίπου χρόνια βοήθησε και μένα στη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε τη διάγνωση του γιού μου με Σύνδρομο Angelman και μέσω του γνώρισα ανθρώπους που έχουν "ριζώσει" στη καρδιά και τη ψυχή μου.

15 Φεβ Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Angelman

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Αγαπητοί μου φίλοι γειά σας. Έχουμε καιρό να τα πούμε αλλά ποτέ δεν σας ξέχασα. Πως να ξεχάσω τη βοήθεια, τον πρώτο καιρό μετά τη διάγνωση του Ανδρέα μου, που δέχθηκα από ανθρώπους που δεν ήξερα καν αλλά με δεχθήκαν στα σπίτια τους σαν μέλος της οικογένειας τους και που μέχρι σήμερα έχουμε επαφή.

Αισθητηριακή Ολοκλήρωση

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Ο λόγος που σας γράφω τώρα είναι γιατί θυμάμαι κάποιο μέλος είχε κάνει αναφορά παλιά για κάποιο σεμινάριο στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση και θα ήθελα να μου δώσει λεπτομέρειες αν ακόμα έχει επαφή με ειδικό για να έρθει άτομο της Κιβωτού να το παρακολουθήσει. Διάβασα για το Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ αλλά το βλέπω δύσκολο να τα καταφέρω να έρθω αν και το θέλω σαν τρελή να γνωρίσω και άλλους φίλους αλλά και να δω τους αγαπημένους μου φίλους που τόσο συχνά σκέφτομαι.

Επιτέλους, ευχάριστα νέα!

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα και φιλιά από την όμορφη Κύπρο μας που δεν λεει να χειμωνιάσει. Ο λόγος που σας γράφω τώρα μετά από τόσο καιρό είναι για να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου και να ζητήσω τη βοήθεια σας (ειδικά του Άγγελου). Λοιπόν, πριν 3 περίπου μήνες συζητώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη πόλη μας με δύο ακόμη γονείς και φυσικά κατακρίνοντας το κράτος για την απουσία του, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να δράσουμε εμείς, οι γονείς, για εμάς.

Φίλοι μου γειά σας!

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους

Ο μικρός Ανδρέας από την Κύπρο στην πισίνα!Φίλοι μου γεια σας! Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε αλλά τα πράγματα στη ζωή μας δεν ήταν καθόλου εύκολα και καθόλου, μα καθόλου ευχάριστα τον τελευταίο χρόνο. Επιτέλους τώρα έχουμε αφήσει όλα τα κακά πίσω μας και προσπαθούμε να βλέπουμε μόνο τα καλά που μας έχει διδάξει ο Θεούλης. Οι πιο στενοί μου φίλοι ξέρουν όλα όσα μας έχουν συμβεί και θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το καιρό γιατί πραγματικά τους είχα ανάγκη.

Αγάπη

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Η πραγματική αγάπη είναι πάντοτε συνυφασμένη με τη προσφορά, τη θυσία, την ανιδιοτέλεια. Αγάπη είναι να χαίρεσαι με αυτόν που χαίρεται και να λυπάσαι με αυτόν που πονά. Αυτός που αγαπά ανέχεται τον άλλο με τις ατέλειες του χωρίς να τον περιφρονεί, χωρίς καν να τον κάνει να νοιώθει άσχημα για αυτό που είναι. Όταν αγαπάς ενδιαφέρεσαι τι θα γίνει ο άλλος, χωρίς αυτό το ενδιαφέρον να γίνεται καταπίεση και επιβολή. Και αυτό, διότι η πραγματική αγάπη εμπεριέχει τον σεβασμό της ελευθερίας του άλλου, την εκτίμηση προς την προσωπικότητα του.

Ο Ανδρέας έγινε 2 χρονών

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους

Ο μικρός Ανδρέας από την Κύπρο γίνεται 2 ετών! Κλικ για μεγέθυνση.

Μακάρι να σας είχαμε όλους στο μεγάλο πάρτυ που είχαμε για τα γενέθλια του μικρού μου "εκλεκτού" το περασμένο Σάββατο. Στις φωτογραφίες είναι ο Ανδρέας με τα αδελφάκια του.

Φιλικά, Όλγα

Ο μικρός Ανδρέας από την Κύπρο γίνεται 2 ετών! Κλικ για μεγέθυνση.

Κατάθεση ψυχής

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Ο μικρός Ανδρέας από την Κύπρο. Κλικ για μεγέθυνση.Καλοί μου φίλοι γεια σας. Δεν σας ξέχασα ποτέ αν και έχω αρκετό καιρό να λάβω μέρος στις συζητήσεις σας στο Νόηση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω τα όσα λετε και μέσα από αυτά να προβληματίζομαι, να παίρνω κουράγιο αλλά και κάποιες φορές να στεναχωριέμαι. Πολλές φορές διαβάζοντας κάτι, νοιώθω ότι έχω τόσα να πω και δεν έχω το χρόνο να κάτσω τόση ώρα όση χρειάζομαι να συντονίσω τις σκέψεις μου και να τα γράψω. Προτιμώ να σηκώσω το τηλέφωνο να πάρω τη Μαιρούλα ή τη Κατερίνα μου ή την Αγγελική (αν και δεν τη βρίσκω εύκολα) να πούμε δυο λόγια και πρέπει να πω ότι αυτό με κάνει να νοιώσω πολύ καλύτερα.

Με πολλή αγάπη (ανανεωμένο: με εικόνες!)

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Ο μικρός Ανδρέας από την Κύπρο επισκέφτηκε πρόσφατα του φίλους του από το NOESI.gr στην ΕλλάδαΑγαπητοί μας φίλοι σας χαιρετάμε από την όμορφη μας Κύπρο. Έχουμε καιρό να τα πούμε αλλά μας έχουν τύχει διάφορα τον τελευταίο καιρό, καλά και κακά, έτσι δεν είχα το χρόνο να κάτσω με την άνεση μου να γράψω κάτι. Τη περασμένη εβδομάδα εγώ με το μικρό μου "άγγελο" ήρθαμε Αθήνα για λίγες μέρες για τη συνάντηση μας με τη Δρ. Σκουτέλη. Εκμεταλλευόμενη αυτή την ευκαιρία είχα τη τιμή να γνωρίσω κάποια από τα μέλη του "Νόηση" και πρέπει να σας πω ότι ήταν η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.