Απόφαση ΚΕΔΑΣΥ, κατά πόσο ειναι δεσμευτική για το σχολείο;

Εικόνα Γιώργος

Ο γιος μου ειναι 7 ετών με Συνδρομο Down με καλο νοητικο επιπεδο ειναι αυτονομος πολυ καλη κοινωνικοποιηση αλλα μαθησιακα ειναι πιο πισω απο τα παιδια της ηλικιας του και ειναι λογικο. Ειναι σε γενικό  νηπιαγωγειο, εχοντας κανει επαναφοιτηση με ιδιωτικη παραλληλη στηριξη. Συντομα θα περασουμε απο αξιολογηση ΚΕΔΑΣΥ ωστε να ζητησουμε παραλληλη στηριξη για την Α' δημοτικου.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, αν το ΚΕΔΑΣΥ γνωμοδοτήσει για ειδικο σχολειο (στο παρελθον το εχει ξανακανει για το νηπιαγωγειο) κατα ποσο ειναι δεσμευτική για το σχολειο αυτη  η αποφαση; Με ιδιωτικη παραλλη στηριξη θα εχουμε καποιο θεμα; Έχει αλλαξει κατι στο νομικο πλαισιο που υπηρχε; Γνωριζω οτι την τελικη αποφαση την λαμβανουν  οι γονεις. Εννοειται οτι ο συλλογος διδασκοντων ειναι θετικος για το παιδι να φοιτησει εκει.

Σχόλια

Δείτε την απάντηση στο προφίλ του μέλους μας

Εικόνα NOESI.gr

Αφού μπείτε στον λογαριασμό σας ως μέλος στο www.noesi.gr μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση στο ζήτημα που σας ενδιαφέρει για το ΚΕΔΑΣΥ στο προφίλ του μέλοςυ μας Μαρία Τεου, στη διεύθυνση: https://www.noesi.gr/user/50289

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.