Παράσταση: "Ο Μικρός Πρίγκιπας" (φιλανθρωπικός σκοπός)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Στο ΕΝΑΣΤΡΟ ΘΕΑΤΡΟ παρουσιάζεται μιούζικαλ, βασισμένο στο παραμύθι "O ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ" ώρα 21.00 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Η είσοδος είναι δωρεάν. Η παραστάσεις διαρκούν έως το Πάσχα.

Ημερίδα: «Μεγαλώνω με ΔΕΠΥ...»

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ΕΕΜ ΔΕΠΥ) διοργανώνει το Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010, στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9.84», οδός Πειραιώς 100, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι) ημερίδα με ελεύθερη είσοδο και με θέμα «Μεγαλώνω με ΔΕΠΥ...»

Ημερίδα: Για τις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και τα Μαθηματικά

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακά Προβλήματα διοργανώνει ημερίδα για γονείς, ειδικούς, φοιτητές και εκπαιδευτικούς με θέμα: "Γιατί δυσκολεύονται οι μαθητές στο μάθημα των Μαθηματικών; Πού οφείλονται οι επιπρόσθετες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές με Ε.Μ.Δ. (Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες); Πώς αξιολογώ και πως αντιμετωπίζω τις δυσκολίες αυτές;" την Κυριακή 28/2/2010.

Παιδικό Ιχνογράφημα: Αξιολόγηση του τρόπου που ζωγραφίζουν τα παιδιά

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσιεύουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο παιδικό ιχνογράφημα (ζωγραφιά), που εστιάζει τον τρόπο ερμηνείας του σχεδίου ως προς τη γνωστική ανάπτυξη του παιδιού, τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα και τη συναισθηματική κατάστασή του.

Ο Γιάννης μου

Εικόνα Soula
Ο καιρός περνάει, ο Γιάννης μεγαλώνει πήγαμε γυμνάσιο πια! Πολλά έχουν αλλάξει και άλλα έχουν μείνει ίδια. Συνεχίζει να χοροπηδά ευτυχισμένος στο προαύλιο, να φτιάχνει πίστες με τα ξυλάκια του στο σπίτι, να έχει τις έμμονες του, αλλά...

Ψάχνουμε Κέντρο για παιδί (ελαφρά περίπτωση Asperger)

Εικόνα χαρικλεια
Ο γιος μας είναι 8 ετών και είναι μία ελαφριά περίπτωση Asperger. Επειδή δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το Κέντρο στο οποίο πηγαίνει, παρακαλώ όποιον γνωρίζει και μπορεί να προτείνει κάποιο Κέντρο, ας στείλει ένα μήνυμα.

Μικρές χαρές... (βίντεο!)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια μακρινή χώρα ζούσε ένα αγόρι πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Το όνομά του ήταν Ευτύχης. Όλα πήγαιναν καλά στη ζωή του μέχρι μια μέρα...
Δείτε ένα βίντεο για το ...νόημα της ζωής. Είναι μία ...άποψη.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.