Θέλω να σας πω ευχαριστώ

Εικόνα Vana Kalisperati
Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους εσας που μπηκατε στον κοπο να διαβασετε την ιστορια της μικρης μου Μαρία. Ηδη σας νιωθω δικους μου ανθρωπους τωρα ξερω οτι δεν ειμαι μονη μου και υπαρχουν καποιοι ανθρωποι με ολη την σημασια της λεξης που θελουν να ακουσουν ή να διαβασουν ή ακομα και να μου πουν την γνωμη τους και την συμβουλη τους για πραγματα που εγω τωρα μαθαινω και προσπαθω να καταλαβω.

Ψυχοκινητική καθυστέρηση - βρεφικοί σπασμοί - κινητικές δυσλειτουργίες

Εικόνα Vana Kalisperati
Γεια σας σας διαβάζω κάποιους μήνες άλλα τώρα μαθαίνω θα ήθελα να σας πω για την μικρή μου Μαρία που είναι τώρα 21 μηνών, άλλα από 6 μηνών έκανε βρεφικούς σπασμούς και έτσι ξεκίνησε η μικρή μας ιστορία.

Ντροπή σας!

Εικόνα ligeri
ΝΤΡΟΠΗ στους αριστερίζοντες του κυβερνώντος κόμματος. Αν επιτρέψουν το γκρέμισμα του κοινωνικού κράτους, αρχής γενομένης, από τον πλέον αδύναμο κρίκο του, τις μονάδες αποασυλοποίησης - υποστήριξης κι επανένταξης των "παιδιών" της Λέρου.

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το Βρετανικό συμβούλιο διοργανώνει έκθεση των Βρετανικών Πανεπιστημίων και είναι μια καλή ευκαιρία, για όσους σκέφτονται τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία, να κάνουν την πρώτη τους επαφή με εκπροσώπους των Πανεπιστημίων.

Διεθνής Ημέρα Κοινωνικής Εργασίας

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Η Διεθνής Ημέρα Κοινωνικής Εργασίας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κοινωνικών Λειτουργών (IFSW), για να αναδείξει το έργο των κοινωνικών λειτουργών, που συχνά επιτελείται κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Εικόνες, με νόημα, για τη ζω(ν)η...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Κάποτε άκουσα έναν πατέρα παιδιού με αναπηρία να λέει ότι όταν άκουσα από γιατρό να τους λέει ότι το παιδί τους θα έχει αναπηρία, ένιωσε σαν να τράκαρε με νταλίκα.

Βίντεο, με νόημα, για τη ζω(ν)η... Βίαιες σκηνές χωρίς βία, αν το καλοσκεφτείτε...

Υπερτονία - έχω ελπίδες;

Εικόνα vpvmsarris
Ο μικρός μου γεννήθηκε πρόωρος και λόγω της ατυχίας αυτής παρουσίασε εγκεφαλική αιμοραγία που οδήγησε στη σημερινή του κατάσταση: τετραπληγική υπερτονία.

Μέσα Επικοινωνίες με Φωνή (ΜΕΦ)

Εικόνα Emma
Θα ήθελα να ανοίξω με συζήτησή για μεθόδους εναλλακτικες επικοινωνίες υψηλές τεχνολογίες, Μεσα Επικοινωνίες με Φωνή. Δεν βρήκα πολλές πληροφορίες στα Ελληνικά βρήκα τα παρακάτω:
  • http://e-yliko.gr/htmls/amea/Parousiaseis/log_epik_par.pdf
  • http://access.uoa.gr/fs/SoftCategory10.htm
  • http://speech.di.uoa.gr/sppages/firstgr.html
  • Σελίδες

    Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

    Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
    Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.