21 μέρες άδεια

Εικόνα Axpan
Καλό Χειμώνα φίλοι μου! (Αν και ελπίζω να κρατήσουμε όλοι λίγο ακόμα καλοκαίρι στη ζωή μας). Θέλω α ζητήσω τα φώτα σας για τις 21 μέρες άδεια που άκουσα κάποιοι γονείς που δουλεύουν στο δημόσιο δικαιούνται. Πως το καταφέρατε;

Συστάσεις για παιδονευρολόγο στη Θεσσαλονίκη (γνωματεύσεις για παροχές ΙΚΑ)

Εικόνα Κostas

Θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος παιδονευρολόγο στην Θεσσαλονίκη; Πέρα απο την παρακολούθηση του παιδιού, θα τον χρειαζόμαστε και για να μας δίνει γνωματεύσεις για τις παροχές του ΙΚΑ. Ευχαριστώ

Πλαγιοκεφαλία

Εικόνα βασιλης1978
Ο γιος μου είναι 4 μηνών και έχει πλαγιοκεφαλια. Θέλω να δω εάν αυτά που μου λένε οι γιατροί (φυσιοθεραπευτές) μπορούν να τον βοηθήσουν ή θα πρέπει να απευθυνθώ κάπου πιο ειδικευμένα. Όλοι μου λένε ότι με φυσικοθεραπεία θα περάσει το πρόβλημα, αλλά όταν τους ρωτώ "Σίγουρα; Δεν θα μείνει κάποιο ελάττωμα;" όλοι είναι διστακτικοί...

Διαφορετικότητα και προβλήματα στις σχέσεις

Εικόνα Anonymous
Παντα διαβαζω τις δημοσιευσεις και τα βιολογια στο NOESI.gr και αλλες φορες εχω παρει κουραγιο απο ολους αυτους τους ανθρωπους που δινουν καθημερινα τον αγωνα τους, αλλες εχω κλαψει και πολλες φορες σε διαφορες διηγησεις εχω δει τον εαυτο μου.

Ψάχνουμε κολυμβητήριο

Εικόνα Anonymous

Καλημερα. Θα ηθελα τη βοηθεια σας στην προσπαθεια που κανουμε να βρουμε κολυμβητηριο για να ξεκινησει φετος ο μικρουλης μας. Επειδη οπως εχω αναφερει και πιο παλια το παιδι εχει προβλημα ορασης καθως και καποιες ιδιαιτεροτητες, λογω της παθησης, θα θελαμε να απευθυνθουμε καπου ή σε καποιον που να εχει τις γνωσεις να τον υποστηριξει .

Ένας χρόνος μετά...

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Ένας χρόνος μακρυά σου και τα δάκρυα όταν σε σκέφτομαι δεν με αφήνουν να βλέπω καθαρά.Τα δάκρυα της ψυχής μου σπάνια στερεύουν. Περισσότερο με πονάει ότι δεν μπόρεσα εγώ να σε βοηθήσω.

Παράλληλη στήριξη, δικαιώματα και υποχρεώσεις του δασκάλου

Εικόνα xeniava

Εχω παράλληλη στήριξη, αλλά θέλω να μάθω τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του δασκάλου που την ασκεί. Με νόμο και εγκύκλιο, όχι απλώς γνώμη ή γνώση εξ ακοής. Ευχαριστώ.

Σκέψεις για να μη χάνουμε την πίστη μας

Εικόνα maria maxaira
Ένα παραμύθι για το μικρό μου σποράκι και για όσους το βοηθάνε να ανθίσει

Το αδύναμο μικρό σποράκι

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μικρό σποράκι, και μόλις έπεσε στην γη φύσηξε ένας αέρας δυνατός και το πήρε μακριά. Η μαμά του κι ο μπαμπάς του βυθίστηκαν στην θλίψη που έχασαν το σποράκι τους και που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε για το βρουν. Ο καιρός περνούσε και η μαμά του κι ο μπαμπάς του είχαν σχεδόν απελπιστεί. Και τότε ξαφνικά ένα αέρας δυνατός και μια βροχή φέραν το σποράκι πίσω και το αφήσαν μαλακά στην γη.

Οδοντίατρος στην Αθήνα

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Ψάχνω οδοντίατρο να κάνω καθαρισμό πέτρας στα δόντια του Οδυσσέα και πιθανόν κάποιο σφράγισμα. Γνωρίζετε κάποιον ή που μπορώ να απευθυνθώ σε δημόσιο Νοσοκομείο;

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.