Επιστροφη μετα απο θεραπεια με βλαστοκυτταρα στην Κινα!

Εικόνα Έ. Πεσιριδου
Δεν μπορω να περιγραψω την ικανοποιηση μου απο την θεραπεια με τα βλαστοκυτταρα.. ειναι 2 μερες που επιστρεψαμε..!! Δωστε μου λιγο χρονο και θα τα μοιραστω ολα μαζι σας!! Δείτε εδώ τη νέα δημοσίευση για το θέμα (από το μέλος melli) http://www.noesi.gr/node/3736

Άσπεργκερ

Εικόνα ρουλα
Ο γιος μου ειναι 4 ετων με υποψια Άσπεργκερ. Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει πως εξελισσονται τα παιδια με ασπεργκερ. Δεν ξερω τι να περιμενω τι μαθηματα κανουν, αν ειναι ανεξαρτητα, αν τα εμπιστευεσαι να κανουν πραγματα μονα τους. Ο γιος μου ειναι πολυ κοινωνικο και τρυφερο παιδι προσαρμοζεται ευκολα και δεν με εχει δυσκολεψει σε κατι. Δεν ξερω τι δυσκολιες θα αντιμετωπισουμε και θα με βοηθουσε καθε πληροφορια.

Προς γονείς - ειδικούς παιδαγωγούς για παιδι με Asperger

Εικόνα Ιωάννα
Παρακαλώ οποίος γνωρίζει να μου πει τι ισχύει για γονέα που εργάζεται στο δημόσιο κ έχει παιδι με Asperger. Συγκεκριμένα φιλη μου νοσηλεύτρια εργάζεται με κυκλικό ωράριο (πρωι-απογευμα-νύχτα) και επειδή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το παιδι της ζητάει να μάθει αν υπάρχει νομοθεσία που να την καλύπτει ώστε να ζητήσει να εργάζεται μόνο πρωι αν είναι δυνατόν.

Οκτώβριος, 5 | Διαδραστική ημερίδα για τον εθελοντισμό

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Με αφορμή το ευρωπαϊκό έτος εθελοντισμού 2011, το επιστημονικό προσωπικό, οι ένοικοι και οι εθελοντές του Κοινοτικού Σπιτιού «Αριάδνη» σε συνεργασία με το δήμο Χαλανδρίου διοργανώνουν μια διαδραστική ημερίδα αφιερωμένη στον εθελοντισμό και την ψυχική υγεία με σκοπό: • μια καλύτερη γνωριμία με το φορέα μας • την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την ψυχική υγεία, τους μύθους και τις προκαταλήψεις για την ψυχική ασθένεια • την ανάδειξη του ρόλου του εθελοντισμού στην ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των ατόμων με ψυχικά προβλήματα και • την κατάθεση της βιωματικής εμπειρίας των εθελοντών στον τομέα της ψυχικής υγείας. Επιπλέον, θα λάβει χώρα το δρώμενο «Αποδιοπομπαίος Τράγος» από την θεατρική ομάδα Playback Ψ και παράλληλα θα λειτουργεί bazaar για ενίσχυση του έργου μας.

Η δύναμη να συνεχίζω

Εικόνα Anonymous
Λοιπον... Πολλες φορες θετουμε στοχους στη ζωη μας... για να την κανουμε οσο το δυνατον καλυτερη και ομορφοτερη για εμας... Ομως τα πραγματα δεν πηγαινουν καθε φορα οπως θα θελαμε...

Εθελοντική εργασία

Εικόνα maroulaf
Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει κάποιο σταθμό/ σπίτι που μπορώ να εργαστώ, εθελοντικά, ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ ένα παιδάκι με αναπηρία. Είμαι τεταρτοετής φοιτήτρια του παιδαγωγικού Θεσσαλονίκης με πολλή όρεξη για φύλαξη παιδιών με αναπηρίες και μη.

Αχονδροπλαστικός νανισμός

Εικόνα Anonymous
Χαίρεται! Είμαι 42 ετών πάσχω από αχονδροπλαστικό νανισμό και έχω αρχίσει να έχω σοβαρά κινητικά προβλήματα. Θα ήθελα να μάθω αν ανήκω και σε ποια κατηγορία ατόμων με ειδικές ανάγκες. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ώστε να δω, αν και ποιο ποσοστό αναπηρίας έχω; Μέχρι τώρα είχα μία μικρή βιοτεχνία με κεραμεικά και ήμουν στο ταμείο του ΟΑΕΕ αλλά τώρα έκλεισε και γράφτηκα στον ΟΑΕΔ στο ταμείο ανεργίας.

Πληροφορίες

Εικόνα Anonymous
Καλησπέρα σας, έχουμε ένα κοριτσάκι 3 χρονών. Ενώ μέχρι 8 μηνών όλα ήταν φυσιολογικά. Μιλαγε κουβέντες κτλ. Ξαφνικά όλα αλλάξανε και αρχίσανε τα προβλήματα. Δεν μπουσoύλαγε και κάτι βλέπαμε ότι δεν πήγαινε καλά. Η παιδίατρος δεν πήρε χαμπάρι.

Θεραπεία TENS (Trancutaneous Electrical Nerve Stimulation), τι γνωρίζει κάποιος;

Εικόνα Anonymous

Άκουσα μια θεραπεία που χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ερεθισμό των μυών με στόχο να δημιουργηθεί το μονοπάτι από το πόδι στο

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.