Εθελοντική εργασία

Εικόνα maroulaf
Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει κάποιο σταθμό/ σπίτι που μπορώ να εργαστώ, εθελοντικά, ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ ένα παιδάκι με αναπηρία. Είμαι τεταρτοετής φοιτήτρια του παιδαγωγικού Θεσσαλονίκης με πολλή όρεξη για φύλαξη παιδιών με αναπηρίες και μη.

Σχόλια

Καλώς όρισες Μαρία

Εικόνα Λένα Γκαντιά
...και πάντα να έχεις τη διάθεση για να μαθαίνεις και το ενδιαφέρον για τα παιδιά. Λένα
like1

Καλησπέρα!

Εικόνα maroulaf
Η όρεξή μου είναι πολύ μεγάλη, έχω ασχοληθεί ήδη με σεμινάρια αυτισμού , διαβάζω όσο μπορώ σχετικά με τον αυτισμό και τη νοητικη καθυστέρηση, έχω μάθει το τυφλό σύστημα και συνεχίζω..Αν έχετε υπόψη σας ένα τρόπο βοήθειας/ εργασίας θα ήθελα να ενημερωθώ :)
like3

Για Αθήνα ή για θεσσαλονίκη

Εικόνα Έ. Πεσιριδου
Για Αθήνα ή για θεσσαλονίκη ενδιαφέρεσαι??Πάντως μπράβο σου!!Σπανίζουν στις μέρες μας οι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν..!
like0

Για Θεσσαλονίκη

Εικόνα maroulaf
Ενδιαφερομαι για Θεσσαλονικη, οπου μενω μονιμα και σπουδαζω.. Υπαρχει κατι υποψην ?? Δε ξερω αν σπανιζουν, αλλα σιγουρα ειναι πολυ σημαντικο για μενα να το κανω.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.