Ποιον να πιστέψω;

Εικόνα Αλεξάνδρα
Καλησπέρα. Πέρασαν κιόλας 3 μήνες από την πρώτη μου δημοσίευση και αισθάνομαι πιο μπερδεμένη από ποτέ. Ο λόγος; Δύο κορυφαίες γιατροί μας είπαν τελείως διαφορετικά πράγματα και δεν ξέρουμε πού βρίσκεται η αλήθεια... Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το κοριτσάκι μας;

Τυχαία γεγονότα; Ή μήπως ...σύνδρομο;

Εικόνα Αλεξάνδρα
Γεια χαρά σε όλους! Ανακάλυψα το noesi πριν 7 μήνες περίπου, καθώς έψαχνα εναγωνίως τι εστί ψυχοκινητική καθυστέρηση. Ας πάρω όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η 14 μηνών κόρη μου, το δεύτερό μου παιδάκι, γεννήθηκε με σχιστία στον ουρανίσκο. Όταν έκλεισε τους 6 μήνες, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ήταν πίσω κινητικά σε σχέση με τον γιο μου και αποφάσισα να το ψάξω.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.