Διακοπές οικογενειακές με πρόγραμμα για παιδιά ΑμεΑ

Εικόνα Pkfp

Καλημέρα σε όλους,

ψάχνω για ένα κατάλληλο πλαίσιο διακοπών τετραμελούς οικογένειας με ένα παιδί 10 ετών με αυτισμό.

Πέρσι το καλοκαίρι είχα δει ένα camping στην Χαλκιδική που έτρεχε ένα πρόγραμμα απασχόλησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά φέτος δεν μπορώ να το βρω πουθενά ή να βρω κάτι παρόμοιο (στην Βόρεια Ελλάδα).

Το νόηση μας είχε στείλει πέρσι κάτι παρόμοιο, ήταν ένα ξενοδοχείο στην Ολυμπία (https://www.noesi.gr/summercamp/olympia-on-rainbow).

Εάν κάποιος γνωρίζει κάποιο παρόμοιο πλαίσιο ας απαντήσει! Ευχαριστώ...

Σχόλια

Διακοπές για οικογένεια με μέλος στο φάσμα του Αυτισμού

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Καλησπέρα σας, 

Είδα την ανάρτησή σας και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από το 2016 λειτουργεί η "Α Million Senses". 

Η "Α Million Senses" είναι μία κοινωνική επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2016 και σχεδιάζει προγράμματα διακοπών για οικογένειες με μέλος με αυτισμό.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε:

Θα χαρούμε πολύ να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα για εσάς και την οικογένειά σας. 

Με εκτίμηση 

Μεννή Αγγελική 
Κοινωνική Λειτουργός

like83

Summer Camp Τάεκβοντο για αθλητές τυπικής & ειδικής εκπαίδευσης

Εικόνα Νικηφόρος Κοτρίδης

Καλησπέρα σας. 

Είδα την ανάρτηση σας και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από το 2016 η Ελληνική Ομοσπονδία Αυθεντικού Ταεκβοντό σε συνεργασία με την Διεθνη Ομοσπονδία Ταεκβοντο για ΑΜΕΑ οργανώνουν καλοκαιρινο summer camp για αθλητές τυπικής και ειδικής εκπαίδευσης την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου κάθε έτους. Στο camp διδάσκουν εκπαιδευτές υψηλής κατάρτισης με εμπειρία στην εκπαίδευση αυτιστικών αθλητών. Εάν επιθυμείτε περαιτέρω ενημέρωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση  pegasostkd@gmail.com.

Κοτριδης Νικηφορος

Εκπρόσωπος Διεθνούς Ομοσπονδίας Ταεκβοντο για ΑΜΕΑ στην Ελλάδα. 

like80

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.