Διακοπές οικογενειακές με πρόγραμμα για παιδιά ΑμεΑ

Εικόνα pkfp

Καλημέρα σε όλους,

ψάχνω για ένα κατάλληλο πλαίσιο διακοπών τετραμελούς οικογένειας με ένα παιδί 10 ετών με αυτισμό.

Πέρσι το καλοκαίρι είχα δει ένα camping στην Χαλκιδική που έτρεχε ένα πρόγραμμα απασχόλησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά φέτος δεν μπορώ να το βρω πουθενά ή να βρω κάτι παρόμοιο (στην Βόρεια Ελλάδα).

Το νόηση μας είχε στείλει πέρσι κάτι παρόμοιο, ήταν ένα ξενοδοχείο στην Ολυμπία (https://www.noesi.gr/summercamp/olympia-on-rainbow).

Εάν κάποιος γνωρίζει κάποιο παρόμοιο πλαίσιο ας απαντήσει! Ευχαριστώ...

Σχόλια

Διακοπές για οικογένεια με μέλος στο φάσμα του Αυτισμού

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Καλησπέρα σας, 

Είδα την ανάρτησή σας και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από το 2016 λειτουργεί η "Α Million Senses". 

Η "Α Million Senses" είναι μία κοινωνική επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2016 και σχεδιάζει προγράμματα διακοπών για οικογένειες με μέλος με αυτισμό.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε:

Θα χαρούμε πολύ να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα για εσάς και την οικογένειά σας. 

Με εκτίμηση 

Μεννή Αγγελική 
Κοινωνική Λειτουργός

Summer Camp Τάεκβοντο για αθλητές τυπικής & ειδικής εκπαίδευσης

Εικόνα Νικηφόρος Κοτρίδης

Καλησπέρα σας. 

Είδα την ανάρτηση σας και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από το 2016 η Ελληνική Ομοσπονδία Αυθεντικού Ταεκβοντό σε συνεργασία με την Διεθνη Ομοσπονδία Ταεκβοντο για ΑΜΕΑ οργανώνουν καλοκαιρινο summer camp για αθλητές τυπικής και ειδικής εκπαίδευσης την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου κάθε έτους. Στο camp διδάσκουν εκπαιδευτές υψηλής κατάρτισης με εμπειρία στην εκπαίδευση αυτιστικών αθλητών. Εάν επιθυμείτε περαιτέρω ενημέρωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση  pegasostkd@gmail.com.

Κοτριδης Νικηφορος

Εκπρόσωπος Διεθνούς Ομοσπονδίας Ταεκβοντο για ΑΜΕΑ στην Ελλάδα. 

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.