Γνωμάτευση θεραπειών μέσω ΕΟΠΥΥ, πώς ξεκινώ;

Εικόνα Στάθης

Καλησπέρα και από μενα! Ο γιος μου είναι 3.5 χρονων και εδώ κ ένα χρόνο έχουμε ξεκινήσει λογοθεραπεια και εργοθεραπεια με αρκετή πρόοδο. Επειδη θα του αλλάξω την ασφάλεια του (είμαι στρατιωτικος οπότε τον έχω ΥΠΕΘΑ και τον Οκτώβρη τελειωνει η ισχυς της γνωματευσης) σε ΕΟΠΥΥ θέλω να μου πείτε πως ξεκινάει η όλη διαδικασία με τις γνωματευσεις στον ΕΟΠΥΥ;

Σχόλια

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση για χρήση στον ΕΟΠΠΥ

Εικόνα Λίζα Μακρή

Καλημέρα σας,

Οι ειδικότητες που διαγνώσκουν και συνταγογραφούν θεραπείες για Ε/Θ και Λ/Θ είναι Παιδονευρολόγοι, Αναπτυξιολόγοι και Παιδοψυχίατροι. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού είτε μέσω Δημόσιων Δομών ( Ιατροπαιδαγωγικό, Νοσοκομεία) είτε ιδιωτικά σε κάποια από τις συγκεκριμένες ειδικότητες.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.