Υπουργείο Υγείας: Aνακοίνωση για τα προνοιακά επιδόματα

Εικόνα Stathis
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ολοκλήρωσε τις διαδικασίες, που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητά του, σχετικά με την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του β’ διμήνου 2012 των δικαιούχων ΑμεΑ. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί η μετάπτωση των τεχνικών δεδομένων της απογραφής και ως αποτέλεσμα, τα στοιχεία των δικαιούχων έχουν μεταφερθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων και των Περιφερειών. Οι υπάλληλοι των αρμόδιων υπηρεσιών σε Δήμους και Περιφέρειες βρίσκονται ήδη σε διαδικασία εκπαίδευσης, ακόμη και σε Δήμους οι οποίοι δεν είναι συνδεδεμένοι με τα Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

Παράλληλη στήριξη

Εικόνα Stathis
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και καλή δύναμη. Θα ήθελα να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται για την παράλληλη στήριξη ότι μπορούν να πάρουν επίσημη έγκυρη διάγνωση από το δημόσιο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΠΝΑ) - Ειδική Θεραπευτική Μονάδα Αυτιστικών Παιδιών με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές με ιστοσελίδα www.autismhellas.gr.

Σελίδες

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.