Ο μικρός μου 7 μηνών διαγνώστηκε με το σύνδρομο μικροελλείματος 1p36

Εικόνα Katerina

Καλησπερα, ειμαι νεο μελος και μαμα 2 παιδιων. Το πρωτο μωρακι ειναι 27 μηνων και το μικρουλη 7 μηνων. Διαγνωστηκε με συνδρομο μικροελλειματος 1p36. Υπαρχει καποιο αλλο μελος με το οποιο μπορω να ερθω σε επικοινωνια; Ευχαριστω πολυ. Θα εκτιμουσα πολυ οποια ανταλλαγη σκεψεων και εμπειριων, καθως δεν ξερω τι να περιμενω.

Σας παρακαλω περιμενω νεα σας.

Με εκτιμηση

Σχόλια

Σύνδρομο μικροέλλειψης 1p36

Εικόνα Katerina

Θα εκτιμουσα οποια απαντηση. Ευχαριστω

like1

Ίσως βοηθήσουν οι πληροφορίες στις σελίδες

Εικόνα Βίκυ Σκαρλοπούλου

Αγαπητη Κατερίνα,

Ισως ώσπου να βρεθει καποιος γονεας με παρομοια εμπειρια για να επικοινωνησει ισως βοηθησουν οι πληροφορίες στις σελιδες των charities που εχουν δημιουργηθεί για το συνδρομο σε Αγγλια κι Αμερικη. Τα συστηναμε στους γονείς για πληροφορίες. Συγγνωμη αν τα ξέρετε ηδη...

Θερμές Ευχές

Βικυ

like107

Αν κάποιος γονιός μπορεί ας ανταποκριθεί

Εικόνα Katerina

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Αν καποιος γονιος μπορει ας ανταποκριθει στο καλεσμα μου.

like120

Αν κάποιος γονιός βρίσκεται στην ίδια θέση

Εικόνα Katerina

Αν κάποιος γονιός βρίσκεται στην ίδια θέση ας επικοινωνησει μαζι μου.Ευχαριστώ

like145

1p36 — δικαιούμαι κάποιο επίδομα;

Εικόνα Katerina

Καλησπερα, θα ηθελα να γνωριζω αν δικαιουμαι καποιο επιδομα ωστε να ανταποκριθω στις αναγκες του μωρου που εχει διαγνωστει με συνδρομο. Αν ναι τι πρεπει να κανω; Σας ευχαριστω πολυ!

like3

Έχουμε παιδάκι ίδιας ηλικίας με σύνδρομο 1Ρ36

Εικόνα Ρούλα 1P36

Καλησπέρα σας,

Η ανάρτηση είναι πολύ παλιά αλλά γράφω για επόμενο γονέα που πιθανόν να αναζητήσει στοιχεία του συνδρόμου και για όποιον ενδιαφέρεται να ανταλλάξουμε εμπειρίες από την καθημερινότητα των παιδιών μας.


Σημειώση από το NOESI.gr:

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.