Έτσι ξεκίνησαν όλα...

Εικόνα Nikol
Η μικρή είχε αλλοίωση παλμών και γεννήθηκε???!!! φυσιολογικά.. Έτσι έκρινε ο γυναικολόγος. Μόνο που γεννήθηκε σχεδόν νεκρή (είχε μόνο ελάχιστους χτύπους καρδιάς) ο παιδίατρος που την πήρε απ το χειρουργείο (να τον έχει καλά ο Θεός) πάλεψε 10λεπτά να την κρατήσει στη ζωή. 16 ημέρες πάλευε για να ζήσει και εγινε το ΘΑΥΜΑ..

Eγκεφαλοπάθεια και εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα Nikol
Καλημέρα για ακόμα μια φορά. Πριν 3μέρες επισκεφθήκαμε άλλον ένα παιδονευρολόγο για μια 2η γνώμη για τη μικρή μας. Δεν περίμενα να ακούσω τίποτα διαφορετικό απ' όσα ήδη έχω ακούσει. Δείξαμε εξετάσεις και ότι άλλο χαρτί είχαμε. Η άποψη του λοιπόν είναι πως η μικρή έχει εγκεφαλική παράλυση (πρώτη φορά ακούσαμε αυτόν τον όρο από γιατρό) και πως δεν θα μπορέσει να κάνει κάποια ανώτερη πνευματική λειτουργία πέρα απ' όσες κάνει - τρώει και αναπνέει. Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ. Προσπαθώ να βοηθήσω αυτό το παιδί, κοντεύει να κλείσει τους 16 μήνες, και οι γιατροί μου σηκώνουν ένα τοίχο σαν να μου λένε, ο,τι και να κάνεις δεν θα δεις διαφορά!!!

Ισχαιμική - υποξική εγκεφαλοπάθεια !!!

Εικόνα Nikol

Καλησπέρα. Υπάρχει άραγε κάποιος να έχει κάτι αντίστοιχο; Έχω την Αναστασία 14μηνών με διάγνωση ισχαιμική - υποξική εγκεφαλοπάθεια. Έγινε στην διάρκεια του τοκετού. Έμεινε 2,5 μήνες στην ΜΕΝ. Η μικρή ακόμα δεν κάνει τίποτα, δεν μπαμπαλίζει, γελάει αραιά και που σε εμένα μόνο, δεν κάθεται, δεν στηρίζει το κεφάλι.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.