Έτσι ξεκίνησαν όλα...

Εικόνα Nikol
Η μικρή είχε αλλοίωση παλμών και γεννήθηκε???!!! φυσιολογικά.. Έτσι έκρινε ο γυναικολόγος. Μόνο που γεννήθηκε σχεδόν νεκρή (είχε μόνο ελάχιστους χτύπους καρδιάς) ο παιδίατρος που την πήρε απ το χειρουργείο (να τον έχει καλά ο Θεός) πάλεψε 10λεπτά να την κρατήσει στη ζωή. 16 ημέρες πάλευε για να ζήσει και εγινε το ΘΑΥΜΑ.. Αναγεννήθηκε όπως μας είπαν. Έμεινε στη ΜΕΝΝ 2,5μήνες. Κάναμε μαγνητική 16 ημερών ενώ ήταν διασωληνωμένη. Η διάγνωση ήταν πολλά μικρά αιματώματα σε σημείο του εγκεφάλου που επηρεάζει την κίνηση. Ο φλοιός του εγκεφάλου και τα γάγγλεια δεν έχουν πειραχθεί μας είπαν. 5 μηνών έκανε βρεφικούς σπασμούς. Ννοσηλευτηκαμε 5μέρες στο Παίδων (για καλή μας τύχη) μας έπιασε το πρώτο φάρμακο που μας έδωσαν. Έκτοτε μπαινοβγαίνουμε στα νοσοκομεία πολύ συχνά. Πλέον έχουμε μεγάλη πιθανότητα να κάνουμε εστιακές κρίσεις και παίρνουμε 2 αντιεπιληπτικά. Έλπίζω να μην συμβεί.. Η γνωμάτευση είναι ισχαιμική -υποξική εγκεφαλοπάθεια. Δυστροφικό βρέφος (16 μηνών 6.200 kgr) σπαστική τετραπληγία.. Κάνουμε φυσικοθεραπεία από 30 ημερών. Θα ξεκινήσουμε εργοθεραπεία και λογοθεραπεία το Σεπτέμβριο. Μέσα στον Αύγουστο θα πάρουμε και ορθοστάτη. Και ψάχνω τι άλλο θα βοηθούσε την κατάσταση μας. Το κυριότερο να ηρεμήσω για να βοηθήσω την μικρή..(επίσκεψη σε ψυχίατρο από βδομάδα ίσως βοηθούσε)

Σχόλια

Νikol, έτσι είναι...

Εικόνα Λένα Γκαντιά
έτσι είναι,πρέπει να΄σαι ήρεμη για να βοηθήσεις τη μικρούλα σου,θα ΄δεις... και οι θεραπείες θα τη βοηθούν και οι βολτίτσες έξω,και σιγά-σιγά θα ξέρεις ή μάλλον καλύτερα θα είσαι σίγουρη πως βοηθάς τη μικρούλα σου. Όλοι νιώθουμε φορές έτσι,όλοι...δεν είσαι μόνη έχεις κι εμάς! Ευχαριστώ, Λένα
like0

Εσείς ξέρετε...

Εικόνα Nikol
Από την πρώτη μέρα το κατάλαβα.. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν δεν το ζεί!! Σας ευχαριστώ που είσαστε εδώ, και καταλαβαίνετε... Πόσο πολύ σας ευχαριστώ...
like0

Γιατρος δεν ειμαι

Εικόνα Γιάννης_1970
Γιατρος δεν ειμαι αλλά αν ο φλοιος που ελεγχει τις ανωτερες λειτουργιες ειναι καλα το προβλημα θα ειναι μονο κινητικο. Σαν μωρο τι κανει; Εχει οραση, γελαει, νευριαζει;
like0

εμεις....

Εικόνα Siber
εμεις ειμαστε σε χειροτερη κατασταση..... δεν εχουμε ουτε οραση και τρωμε μεσω γαστροστομιας..... εμενα με βοηθησε πολυ η fluoxeyine (αντικαταθλ.)
like2

Γιάννη η μικρή -όταν δεν την

Εικόνα Nikol
Γιάννη η μικρή -όταν δεν την τρελαίνουμε με τις αλλαγές στις δόσεις των φαρμάκων -δείχνει να μας καταλαβαίνει,είχε αρχίσει να μου γελάει αλλά το έκοψε όταν ξεκίνησε το 2ο αντιεπιληπτικό φάρμακο.αν της φωνάξουμε για κάποιο λόγο ,αλλάζει τόνο στο κλάμα της σαν να προσπαθεί να φωνάξει ποιο δυνατά από εμάς... silber τι έχει το παιδάκι σου?καλή δύναμη..μακάρι να την βρούμε όλοι..
like0

Site

Εικόνα Γιάννης_1970
Δειτε και το www.disabled.gr με θεματα αναπηριας
like0

εμεις ειμαστε 18 μηνων,

Εικόνα Siber
εμεις ειμαστε 18 μηνων, εχουμε καρδιοπαθεια, τυφλωση, σπαστικη τετραπληγια,ανθεκτικη επιληψια και αδυναμια σιτισης ...εχπυμε συνεχως αναπνευστηκα προβληματα και συχνους εμετους.....και φυσικα αμετρητες νοσηλειες......να δουμε ποσο θα αντεξουμε!!!!
like0

εμεις ειμαστε 18 μηνων,

Εικόνα Siber
εμεις ειμαστε 18 μηνων, εχουμε καρδιοπαθεια, τυφλωση, σπαστικη τετραπληγια,ανθεκτικη επιληψια και αδυναμια σιτισης ...εχπυμε συνεχως αναπνευστηκα προβληματα και συχνους εμετους.....και φυσικα αμετρητες νοσηλειες......να δουμε ποσο θα αντεξουμε!!!!
like1

silber

Εικόνα Λένα Γκαντιά
έχεις την κατανόηση μου,θα αντέξετε καλή μου,θα αντέξετε,φιλιά πολλά! Λένα
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.