Μία σελίδα του Οδηγού παρεμβάσεων

O Οδηγός των παρεμβάσεων του NOESI.gr περιγράφει προγράμματα (μοντέλα) παρέμβασης, θεραπείας και αντιμετώπισης στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης.

O Οδηγός παρεμβάσεων noesi.gr/book/intervention περιγράφει στόχους και μεθόδους στα προγράμματα παρέμβασης και αποκατάστασης στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης. Πιστοποιείται από το Health on the Net Foundation? και παρουσιάζει γενικές κατευθύνσεις – μη εξατομικευμένες. Αναπτύσσεται εθελοντικά από το NOESI.gr :)

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για την αποστολή του Λογισμικού ALEXIS

Εικόνα NOESI.gr

Αγαπητά μέλη, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι με αφορμή τις ημέρες των διακοπών των Χριστουγέννων, αναβιώνουμε για λίγες εβδομάδες την αποστολή του λογισμικού ALEXIS. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό εντός των διακοπών, μπορείτε να παραγγείλετε το αντίγραφό σας, συμπληρώντας την παρακάτω φόρμα. Οι παραγγελίες θα εκτελούνται αφού υποβληθούν, επομένως, υπολογίστε 3-5 ημέρες για την παραλαβή. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Λογισμικό ALEXIS εδώ

Θα συνεχίσουμε τη δωρεάν αποστολή του λογισμικού, και σε αυτή την περίοδο. Θα χρειαστούμε όμως την υποστήριξή σας, για να φτάσει σε όσους γίνεται περισσότερους, καθώς έχουμε περιορισμένους πόρους για αυτή τη δράση. Τι πρέπει να κάνετε, αφού υποβάλλετε την παραγγελία σας (βλ. παρακάτω);

Αγοράστε γραμματόσημα από τα ΕΛΤΑ συνολικής αξίας 3€ ή παραπάνω, σε μικρότερης αξίας γραμματόσημα π.χ. 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα — πριν ή μετά την παραλαβή του λογισμικού — μέσα σε φάκελλο προς: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. ΨΥΧΙΚΟ 154 51.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι καθώς δεχτήκαμε υπέρογκα μεγάλο αριθμό παραγγελιών, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε παραγγελίες – θα εξυπηρετήσουμε όμως όσες έχουν ήδη υποβληθεί έως 30/11/2017.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να μάθετε για άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το NOESI.gr.

Λογισμικό ALEXIS - Εξώφυλλο CD-ROM

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

You must have Javascript enabled to use this form.