Δήλωση περί εγκυρότητας πληροφοριών

Εικόνα NOESI.gr

Σε συμφωνία με τον λόγο ύπαρξής του, δε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το NOESI.gr ή τις πληροφορίες που παρέχει για διαγνωστικούς σκοπούς ή για να υποκαταστήσετε τη γνωμάτευση, συμβουλή ή θεραπευτική αγωγή, που σε κάθε περίπτωση πρέπει να λάβετε από αρμόδιους επαγγελματίες.

Διορθώσεις σε λάθη.

Είναι θεμιτό για την εγκυρότητα των πληροφοριών να δημοσιεύετε πληροφορίες τις οποίες έχετε διασταυρώσει. Εάν υπάρχουν λάθη στα κείμενα, κατά την άποψή σας, σας ενθαρρύνουμε να τα διορθώνετε.

Διάγνωση, γνωμάτευση, πρόγνωση... διαδικτυακώς;

Αρκετοί αναγνώστες μας ρωτούν για τη πρόγνωση μίας περίπτωσης, δηλ. την εξέλιξή της σε βάθος χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο για εμάς να αναφερόμαστε στην εξέλιξη των ικανοτήτων ενός παιδιού ή ενηλίκου. Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες, πέρα ίσως από τις γενικές περιγραφές που βρίσκονται στη σελίδα του NOESI.gr. H εξέλιξη κάθε ατόμου είναι διαφορετική και επηρεάζεται από διάφορες παράγοντες έξω και μακριά από τα "συμπτώματα" μίας διαταραχής.

Ομάδα στόχος - σκοπός λειτουργίας.

Το NOESI.gr απευθύνεται σε άτομα, που συζούν, συνεργάζονται ή συναναστρέφονται άτομα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την υγεία, την πρόνοια.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.