Δίκτυο διαπιστευμένων υπηρεσιών NOESI.gr (PRONOISE)

Εικόνα NOESI.gr

Το Δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr — με τον διακριτικό τίτλο 'Προνόησε — οργανώνει με πρότυπο τρόπο τους φορείς υπηρεσιών σε εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια.Με επίκεντρο τον Οδηγό υπηρεσιών? που περιλαμβάνει περισσότερους από 350 φορείς, στον Δημόσιο και μη κερδοσκοπικό τομέα το Δίκτυο με τον διακριτικό τίτλο ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® συμπληρώνει τις υπηρεσίες που παρουσιάζουμε με έμφαση στον ιδιωτικό τομέα τόσο σε επίπεδο μη κερδοσκοπικών οργανώσεων όσο και ιδιωτικών Κέντρων ή άλλων εταιρειών με παρεμφερείς υπηρεσίες.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μπορείτε να πιστοποιήστε το Κέντρο σας ως μέλος του Δικτύου; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Tip!

Πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος πάνω αριστερά για να δείτε τις περιγραφές των υπηρεσιών. Πατήστε στo εικονίδιο με τις τέσσερις γωνίες πάνω δεξιά για να δείτε τον χάρτη σε πλήρη οθόνη (Map).

Ψάχνετε Κέντρο; Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το Δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr; Μάθετε εδώ.

Προβολή PRONOISE ® Δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών δωρεάν

Κυκλοφόρησε η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.