Ποιους φορείς περιλαμβάνει το Δίκτυο υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Το δίκτυο ''Προνόησε'' του NOESI.gr οργανώνει με πρότυπο τρόπο τους φορείς υπηρεσιών σε εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια.Με επίκεντρο τον Οδηγό υπηρεσιών? που περιλαμβάνει περισσότερους από 300 φορείς, το NOESI.gr οργανώνει κανάλια επικοινωνίας σε όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας και ένα για την Κύπρο, για υπηρεσίες στο πλαίσιο υγεία - πρόνοια - εκπαίδευση, με σκοπό να μεταφέρουμε έγκυρες πληροφορίες και ειδήσεις.  Αναπτύσσουμε το Δίκτυο "Προνόησε" για να σας παρουσιάσουμε τα νέα και τις υπηρεσίες τους με πρότυπο τρόπο.

Οδηγίες χρήσηςΚλικ πάνω στις πινέζες στους χάρτες, για πληροφορίες για τους επαγγελματίες. Σε κάθε χάρτη, με τα βέλη μπορείτε να πάτε στο σημείο που σας ενδιαφέρει, με τα πλήκτρα - / + βλέπετε όλη την Ελλάδα ή κάνετε ζουμ.

Tips!

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;