Δίκτυο διαπιστευμένων υπηρεσιών NOESI.gr (PRONOISE)

Εικόνα NOESI.gr

Το δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr — με τον διακριτικό τίτλο 'Προνόησε — οργανώνει με πρότυπο τρόπο τους φορείς υπηρεσιών σε εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια.Με επίκεντρο τον Οδηγό υπηρεσιών? που περιλαμβάνει περισσότερους από 350 φορείς, το δίκτυο υπηρεσιών του NOESI.gr — με τον διακριτικό τίτλο ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® οργανώνει κανάλια επικοινωνίας σε όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας και ένα για την Κύπρο, για τις υπηρεσίες στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση — Υγεία — Πρόνοια", με στόχο να μεταφέρει διαρκώς ενημερωμένες πληροφορίες και ειδήσεις.

Οδηγίες χρήσης: Κλικ πάνω στις πινέζες στους χάρτες, για πληροφορίες για τους επαγγελματίες. Σε κάθε χάρτη, με τα βέλη μπορείτε να πάτε στο σημείο που σας ενδιαφέρει, με τα πλήκτρα - / + βλέπετε όλη την Ελλάδα ή κάνετε ζουμ.

Το δίκτυο ΠΡΟΝΟΗΣΕ αναπτύσσεται διαρκώς, διαπιστεύοντας νέες υπηρεσίες που προβάλλονται μέσω της νόησης στο διαδίκτυο (noesi.gr).

Tip! Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μπορείτε να πιστοποιήσετε το Κέντρο σας ως μέλος του δικτύου PRONOISE;

Ψάχνετε ειδικό; Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr; Μάθετε εδώ.

Προβολή PRONOISE ® Δίκτυο υπηρεσιών NOESI.gr σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.