Πώς μπορώ να αναρτήσω μία αγγελία;

Εικόνα NOESI.gr

Αγγελίες για προσφορά εργασίας (Ζητείται...)

Οι γονείς μπορούν να αναρτούν αγγελίες ως εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα) από την ιστοσελίδα www.noesi.gr/node/add ή μέσω E-mail προς το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact. Στις αγγελίες αυτές, τα στοιχεία επικοινωνίας είναι ορατά σε μέλη μόνο (προαιρετικά) ή θα γνωστοποιούνται σε όσους επαγγελματίες τo ζητούν προκειμένου να επικοινωνήσουν ανταποκρινόμενοι στην αγγελία. Μόλις λήγουν οι αγγελίες, το www.noesi.gr θα αφαιρεί όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που δίνονται στην αγγελία (E-mail, τηλ.). Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

Τα ιδιωτικά Κέντρα Ειδικών Θεραπειών μπορούν να αναρτούν αγγελίες εφόσον έχουν μία σταθερή σελίδα παρουσίασης στο www.noesi.gr ώστε οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες να μπορούν να βρίσκουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγγελία. Η σελίδα παρουσιάζεται στον Οδηγό "Προνόησε" στην ενότητα στη σελίδα noesi.gr/idiotika. Η υπηρεσία είναι συνδρομητική (60-160€ ανά έτος). Μάθετε περισσότερα.

Οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί και οι Σύλλογοι Γονέων μπορούν να αναρτούν αγγελίες ως εγγεγραμμένα μέλη (φορείς) από την ιστοσελίδα www.noesi.gr/node/add ή μέσω E-mail προς το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact. Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας θα είναι διαθέσιμα δημόσια ορατά στους ενδιαφερόμενους. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

Αγγελίες για αναζήτηση εργασίας (Παρέχεται...)

Οι επαγγελματίες μπορούν να αναρτούν αγγελίες με το επαγγελματικό προφίλ τους (εκπαίδευση, κατάρτιση, περιπτώσεις που αναλαμβάνουν) και το βιογραφικό σημείωμα τους ως μέλη στο δίκτυο Επαγγελματιών "SPECIALS" του NOESI.gr. Πρόκειται για ειδικά διαπιστευμένα μέλη του www.noesi.gr που παρέχουν υπηρεσίες ιδιωτικά. Μπορείτε να δείτε τα μέλη του δικτύου επαγγελματιών στη σελίδα www.noesi.gr/specials. Εναλλακτικά, οι επαγγελματίες μπορούν να δηλώσουν μόνο το E-mail τους στον Οδηγό Επαγγελματιών "PRO", οπότε θα λαμβάνουν ενημέρωση για τυχόν νέες αγγελίες και στοιχεία επικοινωνίας για να επικοινωνούν με όσες τους ενδιαφέρουν. Ο κατάλογος επαγγελματιών είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pro. Η υπηρεσία είναι συνδρομητική (40€ ανά έτος).

Τα είδη αγγελιών που παρουσιάζουμε

Παρουσιάζουμε ειδικότητες όπως: Ειδικοί παιδαγωγοί, Εκπαιδευτικοί, Εργοθεραπευτές, Κοινωνικοί λειτουργοί, Λογοθεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Ψυχολόγοι, Ψυχοπαιδαγωγοί, που παρέχουν υπηρεσίες όπως: Παράλληλη στήριξη, Μαθησιακά προγράμματα, Δημιουργική απασχόληση, Εξωτερικά προγράμματα, Ομαδικά προγράμματα, Συμβουλευτική, Κοινωνική ένταξη​.

Διαβάστε ακόμη μερικά σχετικά άρθρα:


Πιστοποιημένο για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του, το NOESI.gr παρέχει - βάσει καταστατικού - δωρεάν υπηρεσίες σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Τα παραπάνω έχουν ισχύ από 3 Αυγούστου 2015.

Δεν μπορείτε να σχολιάσετε δημόσια το παρόν κείμενο. Εάν θέλετε να στείλετε το σχόλιό σας προς το NOESI.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;