Διαταραχή του Κινητικού Συντονισμού (Δυσπραξία) & ΕΟΠΥΥ

Εικόνα loula

Καλημέρα σας,

μήπως γνωρίζει κανείς, σύμφωνα με το άρθρο 17 της Ειδικής Αγωγής του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας, ένα παιδί με γνωμάτευση Ψυχοκινητικής Καθυστέρησης, Διαταραχή του Κινητικού Συντονισμού και προβλήματα άρθρωσης, ποιο είναι το μέγιστο ποσό που μπορεί να πάρει από τον ΕΟΠΥΥ για θεραπείες.

Σχόλια

Δικαιούστε έως 250€

Εικόνα Δώρα Τσούκαλου

Καλησπέρα 

Δικαιούστε το ανώτερο 250 ευρώ.

Ευχαριστώ πολύ.

Εικόνα loula

Ευχαριστώ πολύ.

Ιανουάριος πληρωμή Λογοθεραπείες - Φυσιοθεραπείες

Εικόνα Anna Leoditsi

Το συγκεκριμένο σχόλιο μεταφέρθηκε σε νέα ανάρτηση στην ιστοσελίδα: https://www.noesi.gr/post/plirothike-kaneis-gia-logotherapeies-fysikothe...

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.