Ακαδημαϊκά Εργαστήρια για τις "Νοητικές και Αναπτυξιακές Διαταραχές" με δωρεάν συμμετοχή

Υλοποιούνται στο πλαίσιο του 5ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου IASSIDD
Τρί, 17/07/2018 - 09:30

Στο πλαίσιο του 5ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου IASSIDD (International Association for the Scientific Study of Intellectual and Developmental) πραγματοποιούνται ακαδημαϊκά εργαστήρια την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 στο κτίριο της Πρυτανείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας (Πανεπιστημίου 30) με δωρεάν εγγραφή για κατοίκους Ελλάδας.

Η γλώσσα των Εργαστηρίων είναι η Αγγλική και δεν θα υπάρχει αυτόματη μετάφραση.

Μπορείτε να βρείτε το Πρόγραμμα και την Αίτηση Συμμετοχής για τα  Εργαστήρια

Η αίτηση εγγραφής αποστέλλεται στη διεύθυνση: admin@iassidd.org

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πληροφορίες

  • Τηλ. 2410613112 | Υπεύθυνη: Κα Ευαγγελία Κλείτσα.
    Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00.
     
  • Μάθετε περισσότερα για το 5ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για Νοητικές και Αναπτυξιακές Διαταραχές του Παγκόσμιου Οργανισμού IASSIDD στην ιστοσελίδα www.iassidd.org

Ακαδημαϊκά Εργαστήρια για τις Νοητικές και Αναπτυξιακές Διαταραχές με δωρεάν συμμετοχή: Υλοποιούνται στο πλαίσιο του 5ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου IASSIDD.

Συνημμένα αρχεία: 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.